Jumaat, 14 Mei 2010

jadilah pengguna yang SMART dan banyak LINK


PERNAH KE GUNA KAD SMART NI?

Assalamualaikum, apa habaq semua? Kalau sihat excellent lah, kalau tak sihat tu buat-buat sihat jer.. Dalam dunia yang serba maju ini, serba IT ini, kita perlulah hidup cara smart. SMART yang ada LINK. So wujudlah kad serba bijak dan banyak link ni. Kad pintar ni adalah kegunaan untuk mereka yang tak mo berhutang dengan secara agresif, (pakai kad kredit ler), sesiapa yang ada kad kredit tu, di pesan-pesankan ambil satu kad ni untuk kegunaan harian, sebab sama jer macam kad kredit anda Cuma dia adalah kad bank prepaid (ada logo mastercard lagi beb). Huh best ye tak, swap-swap pastu takde de kena charge dengan bank, dah tu bila anda jadi pengguna yang sangat bijak, swap-swap pastu anda boleh dapat balik rebet (dapat cash balik der). Perghh.. hebat kan?

Wujudnya kad SMARTLINK dari bank AMBANK ni adalah kerana lebih dari 5 juta antara kita hanya menggunakan kad kredit (yang ada lah) untuk lambakkan hutang. Kad kredit memang best tapi bila kegunaannya kalau dah maksimum dan kita pulak ada masalah dari segi pembayaran (faedah naik beb). So kita bertukar dari berhutang guna kad kredit ke SMARTLINK ini untuk tukar dari berhutang kita guna pakai duit kita sendiri (kegunaanya sama macam kad kredit tapi kad ini guna duit kita sendiri) tak payah nak pergi shopping bawa RM banyak-banyak just cash depositkan RM anda tu ke acc kad SMARTLINK ini dan anda berbelanja ikut suka. Swap jer… pastu bila point dah cukup boleh dapat RM balik (itu yang orang panggil SMARTLINK).Lagi hebatnya kad SMARTLINK ini orang yang muflis, blacklist, yang takde kad kredit pun memang sangat-sangat boleh amik satu kad ini. Sangat powerfull lagi, bila anda suruh adik-beradik anda, saudara mara anda atau kawan-kawan anda pakai kad SMARTLINK ini, bila mereka-mereka ini berbelanja minimum RM50 sebulan (guna kad ini lah) anda secara automatik overite kurang lebih 10-30% point dari mereka punya kad lah dan boleh tukar point tu kepada CASH (RM ler).. Erm inilah era baru anda berbelanja duit anda dapat duit balik dan orang lain berbelanja pun anda dapat duit…(kenapa tak percaya ker)

Kepada rakan-rakan yang SMART dan nak banyak LINK.. just emel kepada saya (shaieza_biz@yahoo.com) atau hubungi saya 0166233610 khairul shamlie, untuk order kad ini, harga untuk kad ini hanya RM55 jer (pergi tengok wayang kalau 6 kali pun dah RM60), pastu anda Photostat ic bawa borang (dah disediakan bila anda nak kad ini lah) ke bank ambank dan bank akan summit… Kad SMARTLINK ni sangat excellentlah kepada mereka yang nak ubah cara berbelanja… bye semua call jangan tak call saya der…hehehe…

Selasa, 11 Mei 2010

cintailah perniagaan


BILA LAH NAK KAHWIN LAGI..

Salam semua, harap semua sihat.. dah makan lom? Kalau lom saya mau belanja tapi bayar sendiri la..heh. erm last week 7-8-9 Mei 2010 ada job fotoshoot kat cheras dan kat puchong..(nama pengantin azizi dan mastura) ada out door lagi..feweeiiittt.. saja je nak kongsi-kongsi.. bosan-bosan den corat dan coretlah dalam blog kepala bom ni (headbomb).. target dalam tahun ni nak non-stop shoot foto sampai lebam.. ada berani? Ui berani…hehehe sebab yang nyata orang kawen ni tiap-tiap minggu ada (kecuali bulan puasa) sebab almaklumlah semua dah wajib dan mampu nak kahwin.. bayangkan lah orang melayu kita berbelanja untuk majlis perkahwinan hampir RM12 bilion setahun woo (ada artikel yang aku baca la). Wah.. banyaknyer.. ramai juga yang kahwin kali ke 2 ke 3 dan ke 4, kalau mampu ler..keh keh…

Ok lah.. kepada bakal-bakal pengantin tu kalau nak cari fotografi perkahwinan just emel kat emel saya shaieza_biz@yahoo.com atau call/sms ke khairul shamlie 0166233610. Pakej baik punya menanti kepada 10 pengantin terawal.. Yang kahwin bulan Januari 2011 pun dah book diriku ini (Alhamdulillah). lalala.. ok semua line clear. Bye..