Rabu, 9 Jun 2010

filem-filem akan datang...



Dasat citer ni bagi diriku tak senang duduk... erm.. best..best...



Ayat yang best "time to pay back", balas jangan tak balas balik...



Semua otai-otai punya hero ada... tak taulah boleh kuar kat panggung ke tak...



Best gak dia punya action da...




Dia sudah datang.... besttttt...



Umbrella corp yang jahat....



Ceh.. boleh la... tak taulah bila tengok nanti



Tom kurus... cayok...



Ganas dan powerful giler skill.. giler hebat actionnya perghh...



Filem melayu yang paling dinantikan tahun ini... cayalah KRU, filem bertaraf hollywood.. best..

Isnin, 7 Jun 2010

bila kebangkitan bermula









Assalamualaikum semua..
Terpanggil lagi sekali untuk memberi sokongan kepada rakyat palestin, mungkin mereka sangat-sangat merana dan walau seteruk mana di buli israel, manusia di muka bumi ini memang dah tahu siapa itu israel si yahudi bangsat... yahudi israel ni menganggap semua manusia di muka bumi ini adalah binatang yang boleh di sepak-sepak, malah di henyak-henyak.. sambil ketawa menembak kanak-kanak, Tunggulah kebangkitan intifada yang tak disangka-sangka... BANGKITKAN INTIFADA.... Allah maha besar....