Khamis, 24 Jun 2010

oh masalah.. bestnya...

Stress wo, jangan stress

Cbrtzcbh.. warghhhhh...

Pening-pening....

kalau sampai macam ni stressnya... uk ai...

Salam semua, pekabor? erm malam-malam buta ni saja jer nak tulis-tulis sambil pekena nescafe panas.. uit sedap.. heh.. tuan tuan perasan tak, tak kisah siapa anda, datangnya masalah selalunya akan mematangkan lagi kita sebenarnya.. kenapa ada masalah.. kalau masalah datang bertimpa-timpa, apa perlu buat.. adakah dengan masalah tu juga anda mengalami tekanan tahap dinasour yang boleh mengakibatkan urat otak leh terseliuh.. bagi saya setiap masalah memang ada jalan penyelesaiannya.. cuma cara dan teknik untuk kita handlekannya jer.. kekadang terfikir juga, dari orang biasa sampai orang yang terover biasa.. selalunya tak lari dari masalah, betui tak? betul.. betul.. (style upin & ipin cakap) hehehe...

Lagi banyak masalah lagilah macho kita ni tau, kalau yang perempuan lagi ayu.. tak percaya carilah masalah.. tak kisah masalah tu memang kecil atau besar... sebab ada ayat power yang saya pernah baca.. 'orang hebat didunia menganggap mereka lagi besar dari masalah' contoh dengan masalahlah orang berjaya bangkit...dan seterusnya berjaya... dengan masalah juga setiap insan didunia ini boleh berubah... dan menjadi insan terbaik... kawan-kawan kalau ada masalah kita cerita kepada orang yang sesuai dan boleh dipercayai... dan kalau ada masalah duit jangan pinjam along.. hehe.. kalau ada masalah rumahtangga... pergi kaunseling atau sebagainya.. kalau ada masalah susah nak dapat jodoh... suruh mak ayah carikan... kalau ada masalah kerja.. boleh jumpa bos.. kalau ada masalah perniagaan boleh berjumpa dengan orang-orang yang berjaya dalam perniagaan dan boleh kongsikan dengan mereka (betul ke ape yang aku cakap ni)...

Erm kalau cerita tak abis ni.. saya saja jer menulis hal masalah ni sebab dengan menulis dapat meluahkan apa yang terbuku.. (masalah la tu.. hehe) dengan menulis juga boleh dapat idea-idea baru... oklah jumpa lagi nanti ek... salam muhibbah... (skema lak aku hehe)...

Rabu, 23 Jun 2010

misterinya alam angkasa....



Salam, hi pekabor? Lagi sekali saya tit tot, mengampu sket, heh.. Ok video ni lak kalau di perhatikan... misterinya objek terbang tersebut.. apakah ia? makhluk ker, kapal ker? atau sewaktu dengannya...orang panggil UFO... kalau di negara barat mereka kaji objek-objek misteri ni bagai nak rak.. kat Malaysia pun banyak kes berkenaan dengan UFO ni.. tapi video ni lain macam sikit.. Nak kata kapal pun bukan, nak kata beskal pun bukan, tak pun alien terbang kot.. mana tau.. alam sekitar.. eh silap, alam semesta ni luas.. mungkin realitinya kita bukan salah satu makhluk yang ada.. jadi.. apa keheanya..

Isnin, 21 Jun 2010

adakah kita.....

Salam, sihat semua? kembali dengan story mory cap ayam dari saya hehe, kupasannya, adakah hanya kita sahaja mahkluk yang ada di galaksi ini..? Jeng jeng... erm.. tak pasti.. kalau anda tak pasti saya lagi la tak pasti.. heh.. so saksikan video yang saya upload ni... gambar-gambar yang tidak diketahui di ambil dari kapal angkasa NASA.. jeng.... kalau diikutkan banyak misteri yang manusia tak mengatahuinya... kalau ada (makhluk asing).. adakah mereka nak berkawan atau nak menawan... adakah memang ada kehidupan di luar sana... saksikanlah...