Khamis, 22 Disember 2011

DIA SUKAKAN RIOT...!!!

ok anuar brahim.. maksudnya anda ni sukakan kacau bilau lah ye.. ohh anda suka jadikan negara ni macam apa yang terjadi di negara-negara begolak sana lah ye.. bagi rakyat jadi takut kerana anda mempunyai kaki-kaki sailang yang sukakan huru-hara...ohh macam tu... anda nak tengok sama-sama bangsa membalun sama sendiri lah ye.. oh.!!!. memang anda sungguh bacul... sebab anda nak libatkan rakyat-rakyat yang terpengaruh dengan anda dan join sekaki masalah moral anda.. anda sedap-sedap mentoit-toit...

sampai tertinggal air mani anda di rektum mangsa anda... nak salahkan semua musuh anda yang punya salah... haram jat tul.. memang spisis puaka... dan anda kena ingat... perancangan Allah lagi terhebat dari perancangan jahat anda tu... sebab negara ini berdaulat... dari dahulu lagi, musuh-musuh nakkan negara ini jadi hancur lebur... tetapi dengan izin Allah kemakmuran di negara ini tiada tolok bandingannya... moga Allah menghukum makhluk-makhluk yang jahat seperti anda... tunggu jelah hukum karma... tunggu....

tak habis-habis malaun ni nak buat onar... cis..

FREE ANUAR CAMPAIGN KE-2 (FACK)

Tak perlu banyak pihak rasa terperanjat dengan kegilaan baru mahasiswa kononnya bersuara di atas landasan akademik. Mahasiswa sekarang bukan macam tahun 1974. Turun ke jalanan secara percuma dan benar-benar di atas jalan idealisme. Tidak. Semuanya ada harga. Semuanya ada pakej yang ditentukan lebih awal. Memang target dan sasaran FACK adalah golongan muda. Ini memang sudah diperhalusi dengan baik oleh inner circle Bukit Segambut.

ini dia jambu berani mati untuk buat apa saja demi tuannya.. gampang lu adam adli..

Sentimen mahasiswa mesti dipanaskan dengan pelbagai isu dan tanggapan. Mahasiswa mesti dibawa ke jalanan, menggunakan apa sahaja asas yang ada. Memang menurut strategi inner circle, di peringkat awal – ianya mestilah berasaskan isu neutral dan tidak kontroversi. Kebebasan akademik adalah satu contoh yang sangat nyata. Kali ini, FACK akan didorong oleh peruntukan kewangan yang lebih mantap. Semuanya dilakukan secara tersusun dan sepadu. Tak perlu nak jadi macam dulu-dulu. Minta dana sini sana. Minta sedekah dengan taikun Cina dan sebagainya.

BACA SETERUSNYA GELAGAT ANUAR

ps: sekiranya anda nak tahu suara majoriti... buatlah... dengar kata adam adli kecut perut nak pegi mana-mana..kan hehe... tuih..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan