Rabu, 28 Disember 2011

INI DI PANGGIL GAME OF SHADOW...


hehe.. sebab apa.. dalam strategi pilihanraya... paling penting emosional.. emosional memang terkenal boleh membuatkan seseorang rasa kasihan, dengan cara kasihan, faham-faham je lah.. bukan setakat kasihan.. merajuk sikit-sikit... membolehkan drama-drama pilihanraya ini menjadi skrip paling power... itu yang orang panggil.. game is game... hehe.. jangan kita pula termasuk dalam game ini.. who is the mastermind? erm rahsia si peminda licik yang cukup-cukup mengidamkan putarajaya...!!! haha.. demn...


"Saya sendiri akan membuat kenduri makan tengahari kecil-kecilan di JKR 10 hari ini tanda kesyukuran penyelesaian kes ini.

"Saya berharap PAS Pusat boleh menganjurkan kenduri besar-besaran untuk meraikannya dan ahli-ahli PAS boleh memberi sumbangan untuk menjayakan kenduri kesyukuran ini," - TG Nik Aziz Nik Mat

ps: maksudnya perjuangan hassan ali boleh senang sahaja di uturn kan.. dunia dunia... puih

2 ulasan:

  1. Saya berharap PAS Pusat boleh menganjurkan kenduri besar-besaran untuk meraikannya dan ahli-ahli PAS boleh memberi sumbangan untuk menjayakan kenduri kesyukuran ini," - TG Nik Aziz Nik Mat

    nampak tu 'SUMBANGAN'. tu yang penting. ehehe

    BalasPadam
  2. dana pilihanraya... cerdik tak game ini hahaha

    BalasPadam