Ahad, 25 Disember 2011

PANAS!! PANAS!! MAT SABU KELUAR PAS!!!!

gempar gempar... apa mat sabu dah insaf? erk.. adui.. adakah ini petanda paih dah nak runtuh di pru13 nanti... adakah mat sabu betul ke atau mat sabu yang lain ni yang kehairanan ni.... hehe...sungguh terkujat bila mengatakan...


Sebelum ini 37 ahli dan penyokong PAS dari Cawangan Bakau Tua Penaga,Kepala Batas telah istihar keluar parti pada 1/10/11 yang lalu. Seperti biasa mereka yang keluar parti akan dituduh dengan pelbagai fitnah dan kecaman.

Namun ia tidak berakhir begitu saja apabila PAS menerima lagi tamparan apabila 42 lagi orang ahli dan penyokong PAS menyertai Umno hari ini dalam satu majlis di Penaga.Menariknya yang keluar parti dikenali sebagai Mat Sabu Penaga atau Md Subhie Yaakob.

Dalam majlis yang dihadiri oleh lebih 100 orang turut disertai oleh Datuk Seri Reezal Merican Ketua Pemuda Umno Kepala Batas dan borang diserahkan kepada Adun Penaga Datuk Azhar.Dalam sidang akhbar sebentar tadi Mat Sabu dalam ucapannya menyatakan menyatakan tindakannya meninggalkan PAS dan menyertai UMNO adalah atas kerelaannya sendiri tanpa disogok oleh mana2 pihak demi utk menyelamatkan negeri Pulau Pinang, agama dan bangsa melayu disamping hilang keyakinan terhadap perjuangan PAS.


sumber pisau.net
ps: sekali mat sabu lain da... hehe.. mat sabu betul punya dia erk.. spisis komunih... hauk... hancus... kepada pemimpin paih.. diharap teruskan permasalahan dalaman ye.. sebab lagi banyak paih jadi tak betul lagi ramai akan keluar parti.... chantekkkkk!!!!!

3 ulasan:

  1. Mat sabu original umno pun tak mahu....nanti dia toron bini member...haprak ni bukan boleh caya....dia sanggup buat apa saja......lebih teruk dari komunis.......pas memang parti haprak......dalam semua segi....

    BalasPadam
  2. BAU PUKI MAH MELEKAT KAT MUKA ABANG MAH!!!!

    BalasPadam
  3. Bagi dia join PKR jer...biar kena sontot dengan Al Juburi...baru dia tau langit tinggi rendah...
    Aku kalau terserempak ngan mat sabu ni kat mana-mana, aku nak sangat bagi dia FLYING KICK dua belah kaki tepat kat hidung tapir dia dan lpas tu aku nak patah2kan tangan dia yang tak nak bersalam dengan org umno lagi tu...kira cacat habis la engko lpas ni mat sabu...

    BalasPadam