Jumaat, 30 Disember 2011

TAKTIK JAHAT MELAGA-LAGAKAN ORANG ISLAM DAN BUKAN ISLAM..


pendapat aku.. taktik macam ni hanya nak mengundang amarah umat Islam.. dan bila umat Islam menjadi marah mereka kata mereka teraniaya.. dan adakalanya taktik begini boleh membuatkan perang besar di sesebuah tempat.. contoh di nigeria... dikatakan puak pelampau mengebom gereja... dan ini akan berlarutan orang kristian pula akan membalas dendam begitulah seterusnya.. dan kalau kita lihat secara terperinci... ini hanya dari kepala aku saja ye... ada tangan-tangan halus nak merosakkan perpaduan di negara ini... secret hand ini cukup licik... untuk mengalih perkara-perkara yang begitu sensitif dengan Islam di gunakan sebaik mungkin...

kalau anda ada menonton sherlock holmes "a game of shadow".... anda akan faham apa yang aku katakan.. walau dakwaan aku mengarut... kita perlu lihat perkara di luar kotak kenapa kepala babi ini tetiba ajer di letakkan di masjid? kenapa... sebab apa... cuma satu membangkitkan kemarahan orang Islam di sekelilingnya... cukup cerdik... biar pihak berkuasa yang menyiasat... walau apa pun orang Islam di Malaysia ni cukup hebat kerana tidak terikut-ikut dengan kemarahan melampau...


filem ini suruh kita berfikir di luar kotak.. dan kita akan tahu kenapa orang jahat sukakan kemusnahan sejagat... so tengoklah... anda akan faham..

ps: siapa tak marah beb... tempat orang Islam beribadat tu.. tapi harap pihak berkuasa menyiasat... huh

4 ulasan:

  1. MMG SIAL SAPE YG BIKIN TU...HARKKK PTUIHHH

    BalasPadam
  2. Mason punyer keje. Google "Rothschild" bongkar lah semua

    BalasPadam
  3. Hishamuddin KDN BOLEH TENGOK DAN DENGAR AJA KE?? KAN KE PERISTWA INI BERLAKU DIJOHOR, NEGERI KELAHIRAN KAU! KALAU BERLAKU DI GEREJA CEPAT JE TINDAKAN KAU...BANGSAT LUUU.!!!

    BalasPadam