Jumaat, 16 Disember 2011

USTAZ NASHA - PAS KENA SAKIT SAWAN SEKARANG!!

pas sekarang agak pelik, perangai mereka bukan menunjukkan mereka parti Islam tetapi parti hentam saja.. maksudnya mana-mana yang ada berkepentingan untuk undi.. kita up.. itu cara pas sekarang... mungkin mengalami sakit sawan yang dijangkiti dari dap dan pkr... hehe... ustaz nasharuddin mat isa percaya minda songsang yang pas bawa sekarang adalah demi undi survival semata-mata dan bukan untuk memperjuangkan Islam... banyak contoh pas semakin jauh dengan perjuangan Islam dan semakin hanyut di buai untuk ke putrajaya... hehe.. biasala ustaz, dah dah mat shabu naik jadi orang paling power dalam pas...

geng-geng ulama dalam pas semua kena tendang.. yang naik semua kaki ngidam harta dunia... so faham-faham je lah... kan hadi awang siap mengaku yang pas memang di perkudakan oleh dap... so apa mau kata lagi... rosak le sampai ke usus... jadi pesan lah kepada semua... tinggalkan pas.. rosak dah.. rosak yang dashyat... tunggu nak runtuh je... bye bye... yang still menyalak demi dap tu bukan apa.. terpaksa.. ye lah takkan nak tunjuk down depan pengikut ma... kena tunjuk strong sikit.. haha.. tapi dalam hati menyelirat dok kata... habis pas pru13 nanti... keh keh keh....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan