Jumaat, 22 Julai 2011

lagi satu lawak spastik kekekekeke...



hi... keke.. akhirnya kelentong mat sabun dibilik mandi terlerai... kekekeke.. pandai sungguh dia canang kata dia kena langgar dengan land rover PRDM... cerdik cerdik yang ngok ngek kepala kemek... hahaha... apa kebende status Ulama Pewaris Nabi katanya... kantoi sudah... Allah maha berkuasa... awal-awal dia bagi cash... erm tapi juak-juak ni takkan serik dari menabur fitnah yang menguntungkan mereka... bebal tahap cipan daging... tuih...

nanti akan ada satu batalion pengikut tegar juak-juak ni akan buat apa sahaja demi cita-cita pemimpin mereka... kuasa kuasa... itu lebih penting.... huh.... bagi aku kalau siri kelenting ini dah terjawab sudah... ada banyak lagi kelentong yang akan menyusul diketahui umum... tengokla... sudah-sudahle tu juak-juak weit... kalau nak insaf belum terlambat lagi korang nak insaf... kalau taknak nak insaf lantak korang lah... sebab yang aku faham yang spisis tegar min megar ni payah sikit nak terima kebenaran.... mungkin akan ok minda dan kepala hotak mereka setelah 10 ke 15 tahun baru boleh nak insaf... hahaha.... lama tu... patutla tegar tahap longkang menyokong membuta tuli walau tau dikincingkan berliter-liter hahaha...

erm bagi aku lawan tetap lawan... demi Agama, bangsa dan negara tercinta dari puak-puak gila kuasa... yang kaki kencing melompat somaso... bayangkanlah kalau mereka-mereka ini mentadbir negara... menipu adalah wajib..... siapa sok yang sengsara..... rakyat juga....

p/s - agak-agak juak-juak akan kata cctv ni fake tak beb...


kekekeke... akhirnya bila kencing sambil melompat... kakaka



bila suka sangat nak popular suka sangat kencing... erm ini yang disukai oleh juak-juak ketepet pakatan... dah tokey dia ajar penipu... apatah lagi anak-anak buah dia... balaci-balaci dia... buat drama sikit... lepastu kobarkan kepada semua fitnah..kata polis jahat..polis kejam... haram zade tul.. perangai gorgon depa ni... tuih...

tapi aku tengok video ni memang dah kantoi macamni la kan... agak-agak la apa juak-juak nak kata... eleh edit ni.. hahahahahaha... kepala hatok ko... kakka.... lagi power korang kencing lagi power rakyat tolak mentah-mentah kat korang pru13 nanti.. "pae pun tak boleh" tipu memang boleh... tuih.... budus... tahap batu bata...

kepada pecinta keamanan dan kesejahteraan korang sebar-sebarkan je la video ni... tak payah dok percaya dengan cerita dongeng pakatan ni... mereka ni gila kuasa... gila iseng... gila ba** ba** pun tak macam ni... hahaha...

Ahad, 17 Julai 2011

orangnya memang kaki kincing.. waduh-waduh...

Salam... semua... huh.. bukan main hebat juak-juak menjual cerita pasal polis kejam katanya... dan bila kekantoian mereka dengan kematian peserta bersih tempohari... erm.. memang khak tuih perangai-perangai mereka ni... huh... aku bawakan satu artikel dari blog empayar muda....

semakin hari semakin ramai tahu pekung si Anugerah Tuhan itu... Allah tahu segalanya... walau dia memusing segala apa yang dia mampu untuk mengatakan kerajaan sekarang memang teruk... itu kata dia... itu kata pengikut tegar dia....

KLIK
http://empayar-pemuda.blogspot.com/2011/07/panas-kantoi-orang-indon-pun-dah-tahu.html