Sabtu, 7 Januari 2012

MEMAKI UMMI HAFILDA... what the hell...!!!!

giler hensem nok..

sesuka hati nak balun maki adik sendiri... huh.. mungkin dia risau sebab ummi hafilda ni jenis suka fight back dekat anuar ibrahim dan azmin.. so dia ambil inisiatif mencaci adik dia sendiri... keh keh  punyalah nyummi  gambo dia ni serius macam ada something wrong somewhere da.. keh keh.. lantak ko lah azwan ali... job kurang ker.. lalala...

mai baca seterusnya.. klik sini...

ps: adik beradik jadi jahanam kerana insan bernama anwar brahim... adu adu apa mau jadi....

1 ulasan:

  1. kalau baca buku dia lagilah... bercampur aduk antara yg bathil dan yg haq. sekejap baik sekejap bengkok. sekejap insaf sekejap melalut. bila tgk keperibadian pun antara ummi dan azwan lbh sedap mata tgk ummi bukan sb dia pompuan tapi sb negativiti tu kurang, lbh byk positif tp tgk azwan ni entahlah. kut ye pun nk marah fikirlah adik kau tu lahir dr perut yg sama. mak kau masih juga sokong dia. kakak2 kau msh juga sokong dia. azmin dah balik jumpa mak kau ke azwan. kau marah dia serupa kau caci maki mak kau jugak...bwk2lah istighfar...

    BalasPadam