Ahad, 8 Januari 2012

RAMAI TOTOK-TOTOK ANUAR TERLOPONG

 wah ramainya jibraun... apalah diaorang buat malam-malam tu.. korek ker.. keh keh keh
 dan mungkin pentabsub-pentabsub gay suka giler time ni... chantekkkkk kekeke...
al kisah.. toiiyib.. sang kancil datang beramai-ramai mengadap mr nuar brahim... toiyibbb...

biarlah.. totok dia tabsub tahap longkang punya dekat dia sorang... so anuar apa lagi kasi rock n roll la... ahh persetankan berapa ramai yang datang tu.. ala macam ajaran sesat... walau dibenteras macamana pun ramai juga pengikut kan.. so dah dah anuar brahim ni keh keh... biarlah... dia nak pusing apa pun... peduli apa aku.. kekeke... esok penentu adakah bamboo river akan memanggil-manggil... sayonara...

1 ulasan:

  1. Aku harap bakal2 perusuh ni akan buat tindakan2 bodoh esok supaya rakyat boleh tengok perangai sebenar penyembah anuwar bila perhimpunan dibenarkan oleh polis.

    BalasPadam