Rabu, 29 Februari 2012

13 MEI BAKAL BERLAKU LAGI KALAU ADA CIBAI-CIBAI MACAM NI?


kalau anda Islam Melayu sejati adakah anda tak tercabar langsung kalau penghinaan ini mereka buat... kiasu ni berani dalam fb je... cilamakahai la... fuct.. simbah minyak dekat api nanti siapa susah beb... tak fikir punya kiasu.. melayu serius penyabar.. walau di hina macam ni.. semua ok je.. ni kalau dekat luar negara... huh.. malam esok.. spisis macam ni dah cabut lari. dek kerana ini malaysia kan... mereka rasa.. mereka tuan... lu fikirlah sendiri melayu...

ps: rakyat malaysia tak rasist tetapi parti kiasu yang gila menjadikan mereka jadi macam tu... berani di fb jer kan.. huh

5 ulasan:

  1. TU SEME APEK2 ULTRA KIASU BROO. JGN MAIN API DAN JGN SMPI MASA ORG MELAYU HILANG SBR SUDA KEHKEHKEH

    BalasPadam
  2. melayu tak kuat bro..kalau berlaku 13 mei lagi melayu mmg hancuss bro. kalau ada geduh2 ni melayu pas akan sokong cina bro...diorang kan tak peduli nasib melayu..

    BalasPadam
  3. Pariah pun jgn lupa.. lahanat nih pun blh tahan tunjuk gangster.. dkt kawasan aku nih.. accident melayu sama india.. teruk melayu tu kena belasah.. sampai kat hospital pun melayu tu kena warning jgn report polis..

    BalasPadam
  4. BANGSA MELAYU PENGECUT ..... BANGSA MELAYU PENAKUT.... KALAU BETUL BERANI ... JOM AJAR CINA KURANG AJAR INI!

    BalasPadam
  5. soal nya apa yang TAKUT SEKALI ... BUKAN DGN CINA @ INDIA ... MELAYU SAMA MELAYU ...

    BalasPadam