Selasa, 28 Februari 2012

ape kehal the star ni.. huh.. macam nak sejukkan isu badrul amin je..


walau macamana pun.. ulama dan ilmuan agama sepatutnya bersuara dan tunjukkan kepada kiasu di dalam the star ni mohon maaf secara terbuka bukan minta maaf pakai link je guna website... ini sudah melampau beb.. macam nak galakkan isu hak sama rata agama je.. tak kisah umno, pas.. kita kena bersatu berkenaan dengan niat jahat musuh islam.. the star ni dah berkali-kali juga cari pasal ni dengan umat Islam.. agak-agaknya editornya orang dap ker? huh... marah ni... ahh sama je dah nama kapior... huh.. THE STAR MOHON MAAF SECARA TERBUKA.. INI MELAMPAU OI.. DAH JADI ISU BEST NI KAT PAKATAN NAK HENTAM KERAJAAN.. SEDANGKAN ISU KHALWAT BADRUL AMIN BARU NAK NAIK KLIMAKS AURANYA... DAH DAH... TETIBA JE.. KELUAR LAK GAMBAR PENGHINAAN INI... APAKAH MAKSUDNYA INI... ADA MUSANG BERBULU AYAM KER KAT DALAM THE STAR TU... HUH...

1 ulasan:

  1. allah hu yastahzi u bihim wayamudduhun fii tukya nihim yasmaunn.

    BalasPadam