Ahad, 26 Februari 2012

HIJAU 2.0 + BADRUL AMIN... HEBAK HEBAK... KEKEKE...

kita tengk berapa puluh juta lautan manusia yang datang dek kerana perhimpunan hijau 2.0 tu.. wah gerunnya.. betapa powernya perlaksaan perhimpunan hijau tersebut kerana ada yang sanggup berbeskal dari kl ke kuantan demi hijau taik 2.0 tu... hehe.. kalau diikutkan berbillion lagi manusia nak join tetapi dek kerana bae badrul amin kita di tangkap basah... ramai ore paih dah rasa kita dah kena tipu dengan ostat ni... puih.. hehe..maka.. para pentabsub akan ikut cara ketua mereka menyepin demi menyelamatkan abe badrul amin tersebut... hehe..
apa kata ramai-ramai kita jerit... waaaaaa ramainya..... terkedu i... hehehe... 

dan kemuncaknya anugerah pemimpin hebak dan power bila mencaci orang... jatuh kepada.......

ya ustaz badrul amin... eleh jangan risau ustaz.. line clear punya... semua coverline berjalan lancer... jangan risau ye... alah abe nuar ibrahim kantoi pun leh rilek je.. mat sabu pun leh tersenyum lebar je... jangan lupa ye.. kita tuduh je umno.. hehe.. ini konspirasi mereka tau... huh..

1 ulasan:

  1. LYNAS,

    Kedangkalan anti lynas ni, sama mcm kedangkalan US anti kpd projek nuklear di mana mana negara Islam.

    Di Iran, pembangunan nuklearnya mendpt tentangan yg amat hebat di peringkat antarabangsa diketuai oleh Amerika dan ISRAEL. Yg pelik, negara dia ada...boleh. Negara Islam..tak boleh.

    Di Malaysia, ejen ejen ISRAEL dan amerika sedang menjalankan tugasnya. Ia diketuai oleh seorang ejen ISRAEL yg mendapat pujian dari JERUSALEM POST baru baru ini.

    PAS mcm biasa...KELDAI..

    BalasPadam