Rabu, 28 Mac 2012

gile haram ramai datang berdemo untuk si pembaling seliapar beb.. abis..

rami tak? ramai tak? ramai kan.. sampai i jadi takut tau.. hahahahahahha... kejadah apa orang macam tu korang nak angkat sebagai hero yeop... pui...

sumber
AAKJ

8 ulasan:

  1. APA PUNYA BODO PUAK PUAK NIEE !!!

    BalasPadam
  2. INILAH PUAK YANG BUTE AGAMA DAN XMENGHORMATI UNDANG2..PATUTLAH DE PENGIKUT YG BODOH TENTANG AGAMA,PENGIKUT SEORG IMAM YG KONONNYA KUAT AGAMA TAPI AKHLAK YANG MEMALUKAN...NABI PON XPERNAH AJOR AKHLAK BURUK MCM NI..

    BalasPadam
  3. Kalu mcm tu apa kata kita baling pulak selipar ker.. kasut ker atau taik ker kat N.ajis.. agak2 apa yg puak penjilat lendir di nk kata?

    BalasPadam
  4. Bodo dorg nie.bangang nk mmpos.kalo aku jmpa biol yg baling tu,aku pijak muka nyer pakai selipar mak dia.

    BalasPadam
  5. orang2 macam nih lah yang merosakkan islam tu sendiri...
    org akan melihat bahawa orang islam nih panas baran sedangkan sabar tuh separuh drpd iman

    org akan melihat orang islam sebagai pengacau dan tidak menghormati undang2... sedangkan islam menuntut umatnya taat kepada undang2 dan pemerintah.

    Orang islam itu bersifat ganas sedangkan islam sifatnya lembut dan terpuji...

    Pendekatan yang dibawa oleh Haji Hadi itulah sebenarnya merosakkan imej islam...

    Fikir2kan lah...

    BalasPadam
  6. tujuh huruf... BANGANG

    BalasPadam
  7. Tambah lagi tujuh...BAHALOL

    BalasPadam
  8. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    BalasPadam