Selasa, 27 Mac 2012

GILE RADIKAL PUAK-PUAK KUNYIT MEMBELASAH UMNO...

cara radikal macam ni yang pas suka... panglima umno ni sorang mereka bedal macam belasah budak.. podah.. sorang korang beranilah... cilakak punya pas babi.. pkr sial.. melayu parasit jilat kote dap.. jilat pungkoq nuaq ibrahim... kalau ditakdirkan perang begini... aku sanggup ke depan mempertahankan bumi bertuah ini dari kejahatan sialan macam mereka... apa nak kisah... puih..
VIDEO BUDAK UMNO KENA BANTAI DISINI...klik

11 ulasan:

  1. Hanya sebab beza fahaman politik, melayu dgn melayu boleh pukul memukul..sedih aku tengok..

    BalasPadam
  2. Sngt menyedihkn.... Memalukan....

    BalasPadam
  3. dasar utk mempertahankan bapa peliwat no 1

    BalasPadam
  4. Pukul sesama melayu berani...

    Tapak masjid kene jual mcm sial duk diam....

    Pukimak punyer parti mengaku islam...

    Setakat beza pendapat pon nak pukul org...bodoh...ilmu agama campak ke laut....

    Awat x pukul ustad 3pagi???

    BalasPadam
  5. klu dah berkawan dengan syaitan macam tulah.....

    BalasPadam
  6. Yang memukul tu semuanya keluar dari burit tu sebab perangai macam taik. benawe.

    BalasPadam
  7. PASRAEL NI DAH KETAR2 DAH BROO. JLN TERAKHIR SANGGUP JADI SAMSENG..TU PUN JD SAMSENG TAIK KUCING HARKKKK PTUIHHHH!!! KEHKEHKEH

    BalasPadam
  8. Cina tahu melayu semakin lemah akibat perpecahan sesama melayu...lalu Pas di peralatkan untuk mencapai matlamat mereka untuk memerintah Malaysia suatu hari nanti...sedarlah! bangunlah! wahai generasi Melayu hari ini..usah ditidur lagi!

    BalasPadam
  9. memang sial puak puak ni...cina LGE terang terang hapus tapak masjid tu senyap pula

    BalasPadam
  10. Sekarang baru aku paham kenapa Arwah Saddam Hussein tembak mampus semua penentang2 dia.

    BalasPadam
  11. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    BalasPadam