Rabu, 28 Mac 2012

KALAULAH INI DARI UMNO... MEMANG TERTANGGAL SPENDER MEREKA CACI... BETUL?

tapi apa nak buat ini semua parti pas yang dah semakin sekularisme... betul... mengata orang semua tak betul.. habis yang betul siapa mereka ke... wah lau.. hebat... anda nilaikanlah ye... ada otak... pui

erm..tin hijau tu air ape tu ek.. hehe..

sumber gambar dari taiping mali

10 ulasan:

  1. inilah hasil kerja keras PAS dalam membuat DAP memahami islam. orang islam cuma tak boleh minum arak tapi boleh duk di meja yang ada arak. tahniah PAS

    BalasPadam
  2. dap telah berjaya mentarbiah pas.tahniah;

    BalasPadam
  3. Dalam tin hijau (Carlsberg) tu ada air kencing setan..

    BalasPadam
  4. takebeerrrr..Dap semakin menerima islam hasil tarbiah Pas....

    sebab tu Pas dah boleh duduk satu meja dgn dihiasai bahan2 haram depan mata...

    tahniah Dap kerana telah menghormati kehadiran lebai2 Pas dgn arak, makanan tak tau lah...

    op..ada pak lebai Pas yg sanggup masuk pasar babi bersalaman dan bagi angpau kepada cina2 pemotong2 babi...takebeerrr..sekali lagi

    eh..ehhh Pas tarbiah Dap ke atau Dap tarbiah Pas...

    Pas dah kena jual( cucuk hidung ) dgn Dap...

    maruah Pas Dap letak ditapak kaki je, depan2 mata Dap hina Pas...

    take beerrr.... utk Passss....

    BalasPadam
  5. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    BalasPadam
  6. terbaik!!inilah dinamakan islam pas,hijau yg trus ikut tin hijau...

    BalasPadam
  7. hoho..itu air seven up jerrr..up up upppppper....hahahaha

    BalasPadam
  8. jangan hanya tahu mencerca, kerna kt akn kelihatan tidak berilmu. jangan hanya tahu menyalahkan tanpa kt hadir dengan solusi,kerna nnti kt hanya akn mengeruhkan keadaan. andai dia dan kita
    mmg mengamalkan politik yg bnr (sesuai dgn islam), maka masing2 akn saling menegakkan islam dlm perjuangan, bukan mengatakan KAU SALAH AKU BENAR untuk kepentingan sendiri kerna MATLAMAT TAK PERNAH MENGHALALKAN CARA

    BalasPadam
  9. Setuju dengan kenyataan Si Fakir ni...

    BalasPadam