Sabtu, 31 Mac 2012

sana sini umno bn salah.. kepala fundek lu la fuckatan

aku tak pasti penyakit mereka tu disebabkan virus umnobn yang merebak dekat kepala yb-yb mereka.. pui.. pedajal jamban la asik-asik tak tau nak selesaikan masalah semuanya salah umno... kepala bana punya pakatan jibraun... agaknya mereka ni semua gila gila dengan masalah sendiri... TERBARU... BANJIR DI KLANG.... SALAH BN.. pui pui...
dari FB.. aku amek.. hehe
baca betul ye.. jadahnya kepala otak pakatan jibraun.. skrip sama je..

Sambungan kisah wartawan dan Datuk Seri tadi...

Wartawan : Siapakah sebenarnya dalang video seks Cinadoll tu ye Datuk Seri?

Datuk Seri : Ini semua salah UMNO.

Wartawan : Datuk Seri kenal Datuk Eskay?

Datuk Seri : Ini semua salah UMNO.

Wartawan : Berapa round ye Datuk Seri melakukan aksi dengan Cinadoll tu?

Datuk Seri : Ini semua salah UMNO.

Wartawan : Datuk Seri ni gila ke?

Datuk Seri : Ini semua salah UMNO

1 ulasan:

  1. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    BalasPadam