Sabtu, 21 April 2012

aku senang je.. kurang ajo dan tak hormat Islam- CINA DAP.. pui..

aku ambil dari blog horas.. ades beb.. ni baru selangor mereka kongker.. belum malaysia.. silap haribulan.. kat restoran mana-mana pun mereka leh bawa.. katanya hak asasi... pundek la cina dap.. kami orang Islam serius bagi muka banyak sangat.. dah dah kita pulak kena hormati apa yang mereka buat.. ni negara china ke tanah melayu.. sial.. sok sok nanti babi pun selamber je bawa jalan-jalan di taman awam.. yang aku tensen, pas.. kenapa kepala bana sungguh pas ek.. sial lah.. nak cakap perjuangkan Islam.. tapi korang biarkan dap tak menghormati Islam.. pui.. la...

baca selanjutnya di HORAS... panas panas...

3 ulasan:

  1. berkat tarbiah Pas kepada Dap...maka jadinya cina Dap ni semakin besar kepala sbb apa saja yg dibuat oleh cina Dap ni pasti akan disokong dan disanjung oleh puak2 pak lebai Pas..

    memang semakin haram jadah puak2 cina Dap ni...

    BalasPadam
  2. PBT sila ambil tdkn tegas dan segera. wajibkan premis perniagaan makanan letak papan tanda 'No pets allowed' dan 'no pork'. Kalau kat amerika boleh buat kenapa kat negara Islam tak buat ?

    BalasPadam
  3. Kat Singapurapun ada sign larang bawa BUAH DURIAN dlm kenderaan awam, hotel etc, itu buah yg Halal dimakan & kalau tersentuh x perlu samak....ini hanjing...kalau Babi?????

    lain kali bg lebai PAS duduk dulu kat kerusi tu....kasi lapik dgn serban PENIPU mereka.....cai PR jilat sehabis baik..hehehe

    minta sesiapa shj tolong bawa isu REMEH ni kepada pengetahuan yg berwajib lebih molek kalau ada bukti video & gambar....umat Islam perlu desak diletak sign "NO PET ALLOWED" BESAR2 di semua Premis makanan/ pusta beli belah/ kenderaan awam/ tandas awam atau mana2 tpt yg boleh umat Islam pi

    ini berkenaan Agama bukan setakat adat atau geli2 atau human rights semata2....kalau nak hanjing waima babipun dlm disko/pub/kedai judi/pusat pelacuran itu depa punya pasal.....biaDAP punya manusia

    BalasPadam