Ahad, 22 April 2012

BAK KUT TEH HALAL.. AYARKKK

aje giler sekarang... pihak berwajib silalah pantau.. ahhh ini dap punya keje... hahaha... bayangkan kalau ada kanak-kanak pi beli.. balik rumah masak.. lepas makan baru tau ba kut teh ni... adalah... puii....sebar-sebarkanlah ye..


3 ulasan:

  1. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    BalasPadam
  2. PAS JEK SKE MKN BENDA2 YG WAS2 SBB NK JAGE HATI DAP BROO HUHUHUHU

    BalasPadam
  3. Baik invest kat dalam negara sendiri. Kita ada ASB, ASN, dll produk yang tiada di luar negara termasuk eropah sendiri. Tidak perlulah cuba untuk melabur.

    P/s:- Swiss Cash <-- Bunyi mcm salah sebuah negara kat eropah

    BalasPadam