Ahad, 29 April 2012

bila radikal itu wajib bagi mereka..

aku tak heran dengan ganasnya pengikut bersih..sebab memang niat anwar ibrahim nakkan macam tu.. so kita sebagai rakyat malaysia... ambillah iktibar... adakah puak-puak radikal ini yang kita sanjungkan untuk menjadi pemimpin rakyat malaysia? adakah kita sanggup suatu hari nanti kalau tak bayar cukai tertunggak kita di belasah depan rumah sebab nak ajar kita supaya disiplin... dan amalan kuku besi ini... memang anuar idamkan... so rakyat malaysia u decide...
polis pun mereka belasah lunyai.. cilakahai.. menyirap darah aku woiiii..!!! fuck oi pakatan... 

ps: bagi aku.. ramai dikalangan rakyat dah naik geram dah... so pru 13 kasi ajarlah sama pakatan... biarkan pemimpin mereka jadi baboon... pui..

14 ulasan:

  1. alah... yg puak2 umno kaco majlis pr n tibai budak2 kat dataran x jht?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu bkn umno...

      itu RAKYAT YANG JELIK DGN BUDAK U POYO DAH PKAI PTPTN XNAK BYR!!!

      Sama butuh mcm kamu

      Padam
    2. aku nk jer tibai muke ko ni..ckp jer pandai..yg ko tu pg ikt keling pukimak tu watpe..ko jgn nk jdi anjing keling..

      Padam
  2. Hebat sangat dah tu?

    BalasPadam
  3. Sial betul rakyat pembangkang ni

    BalasPadam
  4. Pakatan rakyat pakatan pengganas. Cruel kejam dan tak berhati perut akivar ajaran yahudi dan kominis. Hancur hancur pskatan dipru13

    BalasPadam
  5. macam haram jadah puak2 babi kuning ni,apa la dosa anggota polis tu sampai d kerjakan sedemikian.adakah pembangkang akan desak kerajaan untuk tubuhkan suruhajaya siasatan untuk menyiasat kejadian ni dan adakah pembangkang akan membela nasib anggota polis tu.

    BalasPadam
  6. Sampai kiamat aku x maafkan perbuatan khianat dan biadab puak2 "BERSHIT" kerana menyokong Anwar, Ambiga, Lim Guan Eng dan Mat Sabu. Semoga Allah membalas perbuatan curang mereka ini. Semaki liar perangai Anwar dan pencacainya semakin kuat sokongnan aku terhadap UMNO dan BN.

    Aku takkan akan pernah menyokong keganasan. Keamanan dan kedamaian yang aku harapkan, tp Puak2 HARAM ni senang2 nak hancurkan. DASAR MAKHLUK SIALAN GENG2 BERSIH INI.

    BalasPadam
  7. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    BalasPadam
  8. BERSIH 3 = (TERRORIST)^3

    BalasPadam
  9. puak pembangkang ni memang jenis yang suka buat huru hara dalam negara..aku pasti dan yakin mak bapak diorang ni pun jenis tak tau nak mengajar anak-anak diorang..buat anak jer pandai..heran betul aku kenapa la melayu pakatan haram ni nak sokong sgt keling paria hindu betina tu..

    BalasPadam
  10. ambabiga menggalakkan terrorist di malaysia

    BalasPadam
  11. ...munafik nik aziz dan anuwar!!!

    UB46

    BalasPadam