Khamis, 26 April 2012

DEBAT AMBIGA-KJ, buatkan pencacai jibraun garu tolo...

Pencacai mesti kata, "ambiga ni kencing aku rupanya.. ahhh tapi aku apa peduli.. kencing ke.. berak ke. memang dah tugas aku sebagai pencacai jibraun jilat dan makan taik dan kencing tu.. ko hade"

debat malam tadi memberi impak maksima kepada khairi jamaludiin membalun kaw-kaw terhadap ambaviga.. baru ko tau ambiga... niat ko nak rosakkan negara ni jer.. kan.. fakta-fakta tak kuat ko cakap la ambabi... pui..
sepatutnya ambiga ni dilucutkan kerakyatan dan sila balik ke negara asal kamu.. dan mungkin sana ko boleh buat bersih 4 sampai seratus pun tak pe.. ada faham pui.. nate mu pakate...

6 ulasan:

  1. xde video ke debat ni..nk tgk gak

    BalasPadam
  2. Tengok sini : http://networkedblogs.com/wTmvc

    BalasPadam
  3. ambiga debat berasakan tuduhan dan pembohongan. YB KJ debat dengan FAKTA dan KEBENARAN..

    BalasPadam
  4. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    BalasPadam
  5. yg kat atas ni dok debat pasal pelaburan pulak dah adeh.. tiap2 kali post mesti ada iklan dia ni.. tensen aku.. haha

    BalasPadam
  6. Dia tuh ada mslh negara tuh...tp dia bijak,dgn x ambik taw ttg politik semada dan hanya sibuk meniaga,kalau pembangkang take over negara nie,boleh la dia blah negara lain sbb duit byk....hahahahs

    BalasPadam