Selasa, 3 April 2012

dipicit dan dihisap.. hehe.. wah.. ini taressa cocky nak balun PDRM lagi ye..

ni ape kejadahnya si cilakak ah so ni nak libatkan kes wanita yang dikatakan di picit payudaranya yang kendur tu oleh polis.. ek ala.. biarkan jelah peguam dia settlekan.. yang ko nak bangkitkan kemarahan orang kejadahnya... yang agak kelako gak lah kebodohan wanita ini... di raba oleh anggota polis wanita... aku ingat yang picit lelaki... keh keh... bodoh tul... inilah dia dah takda isu nak main.. maka strategi membenci polis memang satu yang di sukai oleh dap cibai ni... pui...
jom kita baca pendedahan RBF online dengan cocky ni... jahatla beb dia ni..

ps: asal tak cakap kena ramas, hisap nyonyot... huh marah pulak gua... pui..

6 ulasan:

  1. kalau nak buat pemeriksaan badan pesalah/penjenayah tp tak sentuh badan, nak mintak DAP tolong tunjukkan..

    BalasPadam
  2. aku pun geram juga sebab masa polis tangkap aku, depa tak picit nenen aku...kenapa dia dapat, aku tak dapat..tak adil mcm ni..

    BalasPadam
  3. Si Tak rasa cock ni sebenarnya teringin di picit nenennya ...ha ha tapi tak de orang nak ...andartu TAK RASA COCK.


    Khalid Tak Gagap

    BalasPadam
  4. perg...muka satu-satu nampak KOMUNIS giler!!!

    BalasPadam
  5. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    BalasPadam
  6. aje gile nak khaye seko ni hahah..

    BalasPadam