Selasa, 24 April 2012

GAMBAR ANUAR-SAMSIDAR DI EDIT-TAK SAMPAI 24 JAM, LAWAK TUL...

ps: kah kah kah kah.. puak-puak ni dah sakit jiwa dah wei.. hahaha.. telo kena jentik macamanapun kena cover baik punya tuan depa wei hahaha.. aje giler.. hahaha.. lawak tui..

6 ulasan:

  1. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    BalasPadam
    Balasan
    1. bagus tu....tapi kiter pasti ke syarikat tu invest dlm hal2 yg halal....ader jaminan ke....jika takder...mintak maaflaaa....

      Padam
  2. Saya bukan orang PAS. Walau bagaimanapun tang benda2 yang saya was-was halal haramnya tetap saya ambil berat. "Dosa pahala, syurga neraka semuanya hak mutlak ALlah". Maaf orang PAS.

    BalasPadam
  3. DVD Anwar Ibrahim Aljubur part 1 - China Doll, part 2 - Bangkok Doll dan part 3 - Home Made Ice Cream - by Shamsidar dah diedar seluruh Sarawak dan Sabah. Dapatkan FREE copy anda hari ini!

    BalasPadam
  4. Disini ada video gak..hehe
    http://upsidet.blogspot.com/2012/04/gol-terbaik.html

    BalasPadam