Sabtu, 28 April 2012

HALLO KAWAN, INI KER 500,000 LAMAI PUNYA OLANG???

oho ini dipanggil 500,000 ye kekekeke.. propaganda mereka mengatakan jumlah itu adalah fake.. kah kah kah... so anda masih majoriti ke manoriti ek boddo.. bukan nak cakap apalah.. kalau betul lah 500,000 dari malam tadi dah penuh sampai klcc la brader.. hehe.. lalalala cuba anda bandingkan gambar propaganda di bawah... siul siul oi.. lalalala...


ps: jadi biarkan mereka terjun dengan labu-labunya..

7 ulasan:

  1.  JOM MENONTON ,BERNAMA TV TV1 ,TV2,TVi,TV3,NTV7,8TV,TV9 alhijrahtv ,emastv,Astro Ceria ,Astro Prima ,Astro Oasis ,Astro Box Office Movie ,hbo movie,star plus,national geografi,net geo, discovery channel ,AXN BEYOND HD,Bloomberg Tv,Cinamax,dan banyak lagi  DI http://vecasts.blogspot.com/2011/10/malaysia-tv-online-watch-malaysia-tv.html  menonton secra percuma tak perlu daftar dan x perlu bayar
    TERDAPAT JUGA LEBIH 207 BUAH SIARAN RADIO ONLINE BOLEH DI DENGARI SECARA LIVE DI SINI jom terjahhhhhhhhhhhhh ,maklumat penting,ada ketikanya sesetengah saluran tidak beroperasi kerana masaalah server down atau pun offline,Terdapat juga pelbagai siaran radio dan tv dari pelbagai negara di sini live hanya untuk anda,terdapat juga pelbagai siaran telivisi dan radio online indonesia di sini..

    BalasPadam
  2. Masa semakin suntuk untuk mereka mencapai objektif,pendekatam,kaedah dan strategi mereka mungkin akan gagal lagi...http://upsidet.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  4. hello cik.. gmbar bersih kat atas tu hanya sikit la.. itu baru 1/8 penyokong.. mereka menanti yg lain dari tempat kumpul lain untuk dtg bersama.

    BalasPadam
  5. tu cara nk bg org luar tgk negara tak aman.7 tuntutan dah ditunaikan.dah tadak apa yg nk di "duduk n bantah" kan lg.apa yg lebih aku "bangga",mereka berjuang bersama penegrusi bersih yg juga pengerusi sexuality merdeka.

    BalasPadam
  6. Mai pi...aku tembak sekor2 nanti..beruk makye nie semua

    BalasPadam
  7. agak2 laa kalo nak buat gambo super impose kan...dari jarak jauh camtuh...boleh nampak & baca tulisan kat banner tuh....akai ada kaaa?

    BalasPadam