Sabtu, 28 April 2012

hehe propaganda si cybertrooper pembangkang yang angkuh...

korang tengok sikit gambar ni.. hehe.. mereka kata kl dah dilautkan dengan juak-jauk pejuang ambiga.. hehe.. kerana nak panaskan hati orang bn la kononnya... mereka membuat baik punya bebal dengan mengeshare ini gambar... hehe korang pikir logiklah... mana leh masuk dalam padang dataran tu.. hehe.. aje sengal... dan mereka tengah gelak besar sekarang... aku... erms lek beb... kalau dalam 50,000 ye kot... alah ceramah mereka pun leh mereka kumpul macam tu di kelantan.. kedah.. so kita rilek cool down..


dan korang tengok pulak pdrm punya video kat bawah ni.. masanya kul berapa.. mana boleh masuk dataran.. hahahahahahaah... adeh.. kamon juak-juak... agak-agak le nak sedapkan tetek ambiga tu kekeke.. pui



ps: ala.. ok la berkumpul macam tu.. kira demokrasi lah namanya... so lu pikirlah sendiri... hehe

2 ulasan:

  1. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    BalasPadam
  2. lu punya mata buta ka.lihatlah dari segenap sudut rakyat memenuhi jln2.kalau nak cover pun patut2la.jgn lah hari2 kerja nak membohong dan mengampu.

    BalasPadam