Khamis, 19 April 2012

kan gua dah koba.. serangan ke atas yb-yb bn dah bermula... skandal shafie afdal? ...

ps: serangan peribadi ke atas yb bn memang dah bermula... kalau semua mengkura senyap.. hehe.. tumbang kerajaan beb.. sebab inilah cara paling berkesan nak malukan bn, peribadi.. tak salah ada lagi yb-yb bn akan kena pedajal dengan virus ini... hati-hati la ye.. kalau tak betul kasi saman je.. biar kasi ajar sikit... nasihat aku dengan pak menteri yang suka tambah cawangan.. kalau betul korang berterus terang jelah.. ape hal nak senyap-senyap... kalau pemimpin pas boleh tambah cawangan, orang tak marah pun, so kalau pak menteri dari bn nak tambah.. tak salah.. cuma jangan sorok nanti ha kan dah kena macam pak menteri sorang ni... ades.. kesian giler dekat ds najib.. dia punyalah keje siang malam nak kembalikan kepercayaan rakyat... dah dah.. isu ini pulak keluar.. demn man... pui...

4 ulasan:

  1. BAK KATE PEPATAH JKR..BERHATI2 DI JLN RAYE KEHKEHKEHKEH

    BalasPadam
  2. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    BalasPadam
  3. Ha.. Ha... Ha... Sapi, urang-urang kampung suda bagitau, ko tu menteri, nda baik diamalkan amalan-amalan standard urang-urang Samporna. Kalu kuli-kuli macam kami nih, nda payah takut-takut mo berbini-bini banyak! Kami mo tanya nih, itu komisen duit projek jambatan untuk kos dan caj tambahan ko punya gundik-gundik di Semenanjung kah? Urang-urang bajau dan bugis sabalah sini ko nda bernafsu?

    Mengata Anwar lebih-lebih! Ko tu apa kurangnya! Mcm si bung jugak ko nih!

    BalasPadam
  4. bukan stakat skandal tambah cawangan je,skandal bg duit berjuta juta pada cawangan baru pun ada,ngapa blog senyap je tk crita kesah duit tu???

    BalasPadam