Ahad, 8 April 2012

mak aih.. ramai giler datang demi pakatan beb di stadium melawati...

adu adu.. apalah yang nak ku katakan lagi.. ramainya manusia berasak-asak datang ke stadium melawati.. ceramah munajat perdana anjuran pas... memang klass la beb.. ramai giler haram... aku tengok pun genter dong... tahniahlah juak-juak anda memang di sukai  rakyat selangor secara amnya... pui.. hehe..
suasana di luar stadium.. keh keh keh.. sori ni gambar lain.. gambar sebenar di bawah ye.. jangan terkejut.. ramai giler haram...beb
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
ramainyer... kalau nak lihat lagi gambo.. entea semua kasi klik sini... hak hak hak

ps: pas kata, tak ramai datang sebab hujan katenyer.. kikiki... dan mereka kata lagi sebab malam tadi ada bola..hihihi.. dan senang je cerita lah pas oi.. rakyat selangor dah menyampah dengan kalian.. ada faham.. hehe..

7 ulasan:

  1. org tak dtg sebab umno halang dia org datang...

    salah umno jugaaa

    BalasPadam
  2. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    BalasPadam
  3. malam tu hujan sebab umno yang buat hujan ,ramai yang pegi nengok bola sebab umno yang bayarkan tiket bola...apa lagi pas nak salahkan umno je atas salah sendiri..camni stail kepimpinan hancor negara...sendiri buat salah lepas tu cari orang lain jd kambing hitam....

    BalasPadam
  4. malam tu sapa2 yg datang dan sanggup balik, umno bayar rm50 sorang. mewah beb. aku datang 10 kali. dapat rm500. apa lagi aaaa... nk salahkan umno. heeheeee. cam sial punya alasan.

    BalasPadam
  5. orang melayu selangor mesti tolak pas
    fikirkanlah nasib anak anak bangsa melayu
    selangor akan datang kalau tidak dipertahankan
    ugama, bangsa dan raja. Datuk Hasan Ali
    yang dulu dalam parti pas pun dah sedar
    cara perjuangan pas yang nampak macam
    perjuangan ugama tapi hakikatnya tidak.
    hanya kepentingan politik saja yang
    tidak ada perjuangan untuk menjaga kepentingan
    orang melayu. pilihlah pemimpin yang menjaga kepentingan
    bangsa melayu. bukan menafikan hak generasi sekarang
    setelah mereka berkuasa, sebab mereka berjaya dulu juga
    dijaga oleh pemimpin terdahulu yang menjaga kepentingan
    bangsa melayu kalau tidak dari pemimpin UMNO. Bukankah apa yang diperjuangkan oleh Datuk Hasan Ali itu tak sama apa yang diperjuangkan oleh pemimpin UMNO sejak dahulu.

    BalasPadam
  6. dia makan nasi, dia sembelit dan tak leh berak..."DOKTOR" juga yang disalahkan....tapi akhirnya gi jumpa doktor gak...apa kata doktor?....ITU TAKDE MASAALAHHHHHHHHHHH........:-)lu PK lah sendiri...

    BalasPadam
  7. Yg dtg tu mungkin calon2 yg nak bertanding dalam PRU akan dtg ni, jadi seorg calon mewakili 10,000 org pengundi di kawasan masing2, kira2 tolak campur, kehadiran ini mewakili 1 juta org PAS....laporan ini adalah tip utk wartawan harakah daily@online muatkan dlm laporan mereka supaya ahli2 PAS KAGUM dan angguk kepala, hebat hebat

    BalasPadam