Ahad, 1 April 2012

NYATANYA KELANTAN PAS PUNYA.. ITU REALITI...

sebab apa aku kata macam tu, berikan je lah 1000 bukti dan fakta yang pakatan ni jibraun sungguh, tapi dah rakyat dah tak nak berubah.. dan senang kena kincing, kalau kincing sampai 7 keturunan kena kincing, jadi apa kalian nak kata... kerja lah keras macamana pun... yang nyata rakyat kelantan memang takkan nak berubah, mereka sayangkan tok guru mereka dan mereka lebih percaya ketua penipu, buatlah 1 juta kebaikan pun... korang ingat mereka nak dengar ke... aku rasa dunia ni dah nak kiamat... sebab kebaikan dah mereka pandang kat tapak kasut... pui...
dari politik harian

ps: Allah tak kejam pada hambanya... dia lagi mengatahui segalanya...

10 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  2. Bkn x nak berubah atau redha d kencing selama ini hanya Allah yg tahu masaalah & perasaan yg kami rasai.But What choice do we Kelantanese hv. Kalau undi BN sah2 lepas ni akan ada night life activities, then gang fighting berebut perempuan la, mabuk la. We just want to live peacefully. That's all....

    BalasPadam
    Balasan
    1. bukan ke dah ada semua tu sekarang? aktiviti pelacuran mmg sah ada, berebut pompuan adalah soal peribadi. kenapa nak salahkan BN? Kat kelantan juga ada maksiat segala, kenapa bfikiran defensive dan menyalahkan org lain? harap anda bukalah mata dan hati, berfikiran analitikal sikit. If u r Muslim,lebih afdal, sembahyang istikarah utk dpt petunjuk nak undi siapa PRU 13 nanti. Fikirkan masa depan anak cucu anda, bukan saja diri sendiri.

      Padam
  3. hidup PAS. rakyat mcm kelantan la yg kita nak. peka isu dan faham agama.

    BalasPadam
  4. Night activities di Kelantan dah memang ada- realitinya PAS adalah parti Wahhabi yg mana 60-70 peratus pemimpin PAS dr cawangan sampai Pusat adalah Wahhabi dan Syiah-Ya Allah kami tak rela kesesatan AKIDAH oleh PAS Kelantan merebak ke seluruh Malaysia

    Memang dah ditakdirkan Kelantan akan musnah dalam tsunami-itu mmg dah dinyatakan oelh para wali Allah yg kasyaf-yang keturunannya kini iaitu Tok Guru Pondok kini diiniayai oleh PAS Kelantan-sebab apa? Sebabnya Rakyat Kelantan redha terhadap kesesatan akidah oleh Nik Aziz yang Wahhabi

    Ombak akan naik sehingga ke atas Gunung Panau...dan itu bukan omongan-tanda masanya dah tiba bila lantai tanah masjid Kampung Laut menyembah bumi-kini dah menyembah bumi dah sebab masjid lama dan dirobohkan dan replika masjid baru yg bukan dari hasil tangan Syeikh Jamaludin Al Kubra serta keturunannnya dah tiada- dirobohkan oleh Pentadbiran Wahhabi PAS

    Sedarkah mereka bahawa Masjid Kampung Laut yang asal tu sama dengan Masjid Cham di Vietnam dan Masjid Demak di Indonesia-bahawa ia menunjukkan KAITAN warisan ugama Islam yang dibawa oleh Syeikh Jamaluddin Al Kubra-yg kini DIROSAKKAN oleh Wahhabi Nik Aziz

    Memang Kelantan tak mahu berubah dari SESAT AKIDAH (Wahhabi)kepada Islam ASWJ

    Tunggulah sehingga Tsunami melanda seluruh Kelantan-mungkin selepas itu syiar Islam akan berkembang semula di Kelantan

    BalasPadam
  5. elok pangkah Tok Guru. Org tua dah nak mati, balik pegi main ngan cucu la.

    BalasPadam
  6. NAK WAT CMNE..AURA DAN BAU TUNGKIK DAKI WALLY SLIPAU DAH MELEKAT KAT HIDONG PENCACAI PAS..KLU DIA PADAM PUN SILAP HARIBULAN KUBOR DIA JD TEMPAT CHAI NO EKOR! KEHKEHKEHKEH

    BalasPadam
  7. Hahahaha...selama ni Kelantan terhindar dari maksiat ke? Pengidap HIV paling tinggi, sarang maksiat tersembunyi di sana sini...air berkarat dalam pili...masih ada yg menganggap Kelantan suci?

    BalasPadam
  8. Kalau dah banyak sangat minum holy water Tok Gundu yg kuar dari paip AKSB cam ni la jadinya. Senang tak boleh tumpang, bodoh tak boleh diajar. Tak payah lah nak banding night activity kat negeri lain, kat Kelantan pun banyak bersepah-sepah. Cuma pakat buat buta saja. Bezanya kat Kelantan pelakunya berkopiah. Mengaku Islam, perangai macam setan-almaklum Tok Gundu pun bkawan dgn setan. Kalau tidak mana mungkin Kelantan pegang kejuaraan kadar penceraian & HIV positif paling tinggi bertahun2 lamanya. Salah UMNO lagi??

    BODDO

    BalasPadam
  9. bg lah bintang skali pon kat org kelantan ni.....diorang ni dah mmg susah nak berubah.......peruntukan dah berbiion bg tp ttp mcm tu juga.....aku rasa kerajaan baik tumpukan negeri lain yg masih setia dgn kerajaan..........buat apa nak membazirkan masa dan usaha jika rakyat kelantan sendiri tidak mahukan nya........sbb rakyat kelantan sifat perkauman dan kenegerian diorg mmg kuat.......biarlah hidup susah skali pun namun nak memangkah UMNO haram bg rakyat kelantan.....itulah hakikat yg kerajaan terpaksa terima.......kepada perdana menteri dan UMNO pergilah beri tumpuan kepada negeri2 yg masih menyokong kerajaan utk PRU13 ni...biarlah kelantan dan rakyatnya hidup dlm keadaan 25thn yg lepas......

    MELAYU bangsaku
    ISLAM agamaku
    UMNO parti politikku....

    BalasPadam