Ahad, 22 April 2012

PADERI NI PUN SUPPORT BAIK PUNYA DI DATARAN MERDEKA....


siapa nak jawab ni... nampaknya gerakan kristianisasi dah menular dengan slumber badak untuk menyesatkan umat Islam... tapi pas parasit kata alah .. umno tu yang kafir.. cilahanat punya otak kan.. tu pasal hassan ali menyerang habis-habisan parasit yang merosakkan umat Islam, di dalam pas penuh parasit.. sampai nik ajiz pun diam menikus.. haji hadi nama je haji.. tapi kepala otak takut dengan anuar ibrahim.. yang dia tau umno sini sana umno... ek ala..

bukalah mata korang wahai puak-puak pas... kembalilah kepangkal jalan...

ps: kalau memperjuangkan akidah Islam pun puak parsit pas kata umno punya jerat.. apalah nak jadi dengan tanah bertuah ini sekiranya mereka memerintah... setiap undi pas ibarat memenangkan dap.. ingat tu...

2 ulasan:

  1. Mahasiswa pimpinan adam adli umpama pelacur yg boleh di guna oleh sesiapa pon termasuk kristian.. Biar hidup miskin jangan miskin ilmu dan agama

    BalasPadam
  2. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    BalasPadam