Rabu, 25 April 2012

SKANDAL TERBARU!!! GILE HARAM PANAS... SKANDAL VIDEO SEKS TERBARU.. abis!!!

hehe.. skandal ni melibatkan pembangkang di indonesia da.. hehe.. dekat sana pun dasat dia punya penangan skandal-skandal ni.. apa kurangnya di malaysia.. kan.. cuma kalau yang kantoi di dalam video tu belajarlah dengan ada orang tu.. dia walau kantoi video dengan china doll pun boleh rilek je.. hehe.. tak da hal.. dan kata kan je video tu fake.. lalala..

sumber ultra news

JAKARTA: Rakaman video seks yang didakwa membabitkan dua ahli politik parti pembangkang Indonesia, Parti Demokratik Indonesia Perjuangan (PDI-P) sudah disebarkan dalam online, kata laporan semalam.

Ia didakwa membabitkan dua ahli politik termasuk seorang ahli politik kanan lelaki dan seorang rakan sekerja wanita muda yang masing-masing sudah berkahwin.

Laman web itu yang dihoskan kilikitik.net sudah disekat, kemungkinan besar oleh kerajaan. Wanita dalam video grafik itu dilaporkan mempunyai hubungan politik yang kuat.

Pasangan lelaki yang dikenali sebagai AB oleh akhbar Jakarta Globe dilapor menafikan pertuduhan dan memberitahu media tempatan yang dakwaan itu tidak benar.

Ahli politik lain dari parti yang turut dikenali sebagai PDI-P, enggan memberikan komen terhadap tuduhan itu. – Agensi

8 ulasan:

  1. mereka kena belajar menjawab cara anwar ibrahim...hehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. ni baru kualiti video terbaik...yg nak wat naya kat anwar tu patut belajar di indon...maju...gambar pun terang..pe barang wat video samar???yg ttu nye lembu2 je percaya..bak kata mahathir yg bodo je dalam umno skrg..pandai masuk PAS hahahahahahahahahahaha...jadi ada lagi org pakai video cam jakun macam dato T ye?? wakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakaka xmampu beli ke??? x deal elok2 ngan kak mah..dia leh tlg beli kan..dia suka shopping..last2 liwat di tolak mahkamah..video seks x laku..wakakakakkakaka pastu cuak da ahli ramai lari wakakakakkaka..kesian aku tgk najib...ketua wanita umno tu... wakakakaka PM??? ketua wanita ??? wakakakakakakakakakakakakakakaka sapa laki sapa pompuan skrg ni???? tgk atas dunia allah da aib kan dia..wat jahat lagi

      Padam
  2. ah munkin di Indonesia si pelaku akan meletakkan jawatan tetapi di Malaysia sipelaku dlm video tu walau terang terangan kata video umpama besi burok..endak boleh di pakai..jadi manusia yang mahu jadi President atau PM lah di Malaysia akan terus buat tak kesah..muka selamba muka tak malu,,muka kaki penipu..muka pemain seks..aku akan jadi PM

    BalasPadam
  3. Apa ada hal... Kalau gambar betul pon nallakarupan bagi anwar tengah tenggek kat siddar .. Penyokong dia tetap pertahan. Si melayu konon 2 tak puas hati ngan kerajaan zalim .. Tang mana yg zalim aku pon tak tahu...kata pemimpin rasuah ambik duit rakyat pon aq tak paham...itu antara dia ngan tuhan.. Bala tuhan bg kat dunia pon cash. Senang cerita penyokong melayu digula2kan anwar itu free ini free.. Negara maju lain pon tak bole bagi free lagikan malaysia yg cipot ni. Yg si cina dan kling je untung pintu yg

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pintu yg selama ni tertutup akan terbentang luas.. Kerakyatan sepet dan hitam bakal sama kedudukan dgn hak pribumi melayu. Sungguh bodoh anwar dan pok nik kerana jawatan sanggup apa sahaja.

      Padam
  4. Haha kat malaysia laen..ada tok guru yg bleh mengampunkan dosa haha..

    BalasPadam
  5. kat malaysia sipelaku comfirm muka tembok... siap dapat gelaran imam mahdi lagi... ehhh salah laaaa ooooo anugerah tuhan...

    BalasPadam
  6. anugerah tuhan indon version..mana bole lawan juburit version, dia tetap juara back to back

    BalasPadam