Selasa, 17 April 2012

TU PASAL MEREKA SAKIT HATI DENGAN DS NAJIB....

ps: najib ni serius to say dia memang berjiwa rakyat.. rendah diri, cool, tu sebab pakatan jibraun memang berbulu dengan keperibadian beliau... terutama mr anuar ibrahim...

9 ulasan:

  1. anuar jiwa rakyat juga tapi tak tunjuk je, dia di sebalik belakang tabir tu. Belakang je, tak nampak le..

    BalasPadam
  2. Aku Sayang Tun Mahathir17 April 2012 7:15 PTG

    Memang laa..BABI tu taji belakang, yang ditaji tu mana nampak..rasa jer..hehehehehe...dah cabut..ada bau jugak..bau TAIK!!!!...weeekkkk...!!!!!!

    BABI..BABI....tak abis abis nko BABI.......

    BalasPadam
    Balasan
    1. ni ler salah satu spesis lembu peliharaan kak ijat,

      Padam
  3. nwar berjiwa LGBT...senang banyak apa??

    BalasPadam
  4. kagum sgt dgn anuar sbb buat kerja belakang 'tabir' tanpa kecoh2 bgtau org lain..

    BalasPadam
  5. kami rakyat Malaysia menyokong penuh kepimpinan DS Najib

    Tuan blog yg dihormati, sy dh link blog tuan di blog sy & jd folower. Mohon tuan jd follower sy dan link blog sy di blog tuan :) http://merahmato.blogspot.com
    Terima kasih

    BalasPadam
  6. ...muahahahaa....anwar tu kan pemalu...tu yng main belakang je...jaga stor kunyit jer....wuahahahaaa....

    UB46

    BalasPadam
  7. same je. si penyokong dgn si yg disokong. suke benor dgn pekataan "belakang". hahahahaha!!!! gamaknye, so penyokong tu ade hobi yg sama kot. kalau agak2 dh loose tu, digalakkn makan produk perapat. hahahahaha!!!!!

    BalasPadam
  8. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    BalasPadam