Khamis, 10 Mei 2012

AMBIGA TERMENCARUT!!! GERAI BERGER DI DEPAN RUMAHNYA.. KEH KEH KEH..


 terbaiklah beb.. totok-totok mesti termencarut sekali.. keh keh keh

ambiga nak kata apa.. kata dalam hati...mesti termencarut punya... haha.. fu***k 

Sekumpulan peniaga sekitar bandar Kuala Lumpur menerjah' rumah Pengerusi Gabungan Pilihan Raya Bersih dan Adil (BERSIH) Datuk Ambiga Sreenevasan di Bukit Damansara dengan membuka gerai burger.

Dikenali sebagai Pertubuhan Ikatan Usahawan Kecil dan Sederhana Malaysia (IKHLAS), kumpulan peniaga itu mahu menuntut gantirugi yang didakwa dialami mereka sewaktu himpunan Bersih 28 April lalu.

"Kita mahu tuntut kerugian dan mahu dia jawab. Siapa lagi yang mahu bayar ganti rugi kepada peniaga yang miskin ini?" kata presidennya Mohd Ridzuan Abdullah.

Ikhlas adalah kumpulan peniaga yang sama yang berdemo di hadapan Kompleks Pertama 5 Mei lalu menuntut Kementerian Dalam Negeri mengambil tindakan terhadap Ambiga.

ps: lepas ni apa kata pi berkhemah pulak dekat depan rumah anuar ibrahim.. hehe.. duduk dan bantah..

9 ulasan:

  1. Unit Amal PAS tak dikerahkan kesana ker, leh juga pekena burger.

    BalasPadam
  2. Sampah-sampah burger buang saja dalam kawasan rumahnya...Unit Amal Pas bagi je burger yang dibuang dalam sampah kerana mereka hati bersih boleh makan benda kotor.

    BalasPadam
  3. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    BalasPadam
  4. Bersih 3.0 aritu buat hari sabtu. ade pasar kat Jalan TAR..so, dijemput semua peniaga bukak pasar kat depan umah babiga or nuwar..hahaha..mohon share..

    BalasPadam
  5. Bukak bro bro semua... buat jadi pasal malam depan rumah Ambiga...

    DBKL akan buat pekak selama 10 hari mulai hari ini... kalau boleh, lepas berniaga di depan rumah Ambiga tu, jangan lupa buat sampah banyak banyak !!! OK ???

    DBKL buat pekak selama 10 hari tu, pasal dorang busy nak bersihkan sampah dan repair kerosakkan sebab Bersih 3.0 hari tu. So anda peniaga semua ada 10 hari untuk berniaga depan rumah Ambiga...

    Jangan lupa, buat sampah banyak banyak, buat tandas kotak, berak depan rumah Ambiga lagi bagus.

    OK ... ? sebar kan pada kengkawan

    BalasPadam
  6. Brader Burger...

    Gua nak burger "double special dgn double cheese, separuh masak", siap nanti roger gua bro...

    BalasPadam
  7. pastu kita rempuh masuk pula rumah abg nuar kita, walaupon polis siap sedia berkawal... mesti polis buat pekak je tu.... apa kata kita buat pula.....

    BalasPadam
  8. Tlg Bagi alamat bro...saya nak pegi veli verger special 5... Makan kat situ lepas tuh buang sampan kat dalam umah dia...kalau dia tak buka gate liter rempuhh jerr

    BalasPadam
  9. Bagi alamat dialah bro,gua pun nak kesana

    BalasPadam