Isnin, 21 Mei 2012

ayat closing pedas dari seorang pak menteri yang pendiam.. hambek kau.. !!!

serius.. ayat closing sales atau ayat kasi tampar berganti-ganti terhadap pas.. dan rakan sekutunya.. keh keh.. memang aku tabik dengan cara ayat pedas lagi berkualiti dari seorang pak menteri yang pendiam sebenarnya... so khaled nordin.. mungkin telah membuatkan nik ajiz dengan tak sengajanya termencarut dalam hati... hehe.. atau membuatkan anuar ibrahim garu kepala.. haha..


ps: betul juga kan,  walau niat sebenar pas kita pun tak tau.. bak kata orang salam persahabatan dan ukhwah sentiasa di hulur.. tetapi kalau ada niat lain.. kita fikir-fikirkan.. sebab pak lobai pas ni bukanlah boleh dipercayai 100%.. walau ada sebenarnya orang di dalam pas memang nakkan perpaduan ini.. tetapi majoriti parasit pas.. erms.. hati terbayang-bayang dekat abang besar dap tu.. pui.. so epic fail pas..

sumber RBF.. sempoi ceritanya..

4 ulasan:

  1. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    BalasPadam
  2. Hang kalau na buat iklan carilah ruangan lain , potong stim je , apa hang ingat ni TV3 atau RTM , stop those bulshit , ruangan ni untuk oghang politik je , bukan nya untuk ruangan golongan keparat [ koprat ] seperti lu lah. Piiii Mabuk daaaaaaaaaaaa

    BalasPadam
  3. org macam ni mana nak reti bahasa geng oi haha.. semua blog dia kasi komen.. mana tau ada tersangkut ke.. ai.. kasi belangkung tau la.. pui

    BalasPadam
  4. hey2...ulamak pn ko caci cm tu??!!ko spe smpi nk ckp die cm tu..xdek org len da yg bole kte pcaye slpas kwafatan nabi..

    BalasPadam