Selasa, 8 Mei 2012

dalam harukaka dan keldaian daily mana ada gambar ni beb!!!

gambar ni edit.. di edit oleh umno untuk menjatuhkan pakatan.. hehe.. edit ke.. eh ye ke.. tu siap sepak-sepak polis tu agak agak polis yang menyamar jadi perusuh kot.. alah pakatan kan selalu macam tu.. hehe.. podah.. tulah dok kata bagai.. dekat harakah ada ke siarkan gambar ni? keadilan daily ada? ceh.. bersih 3.0 dah gagal.. gagal kerana yang datang tu bukan nak duduk dan bantah.. tetapi nak belasah dan bagi parah dekat polis.. tunjukkan malaysia ini tidak selamat... tunjukkan pihak polis tak da kuasa nak lawan mereka.. ada betul... rakyat melihat.. dan menjadi saksi.. sebab orang-orang pakatan ni mereka nak tumbangkan kerajaan dengan cara ini lah.. good..pui

3 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  2. Hehe aku la yang edit....tu nampak jalan raya tu?? jalan tu ejen umno tu....

    nampak tak line kunin?? line kuning tu pun ejen umno



    heheh

    BalasPadam
  3. Wa dia olang tatak tao ka.....itu superbike ampai....talak ingat apa brand....honda ka.....masa wa pigi itu japan aa....masa kileja kasi potong keleta 3 taon lulu aa....wa ala tengngok itu tv aa....dia ala cakap mao pasang itu superbike lalam kilang aa...lia olang sudah kasi ajar sama itu enjin,helemet,eksos pipe.....semua barang mao dengar itu umeno ooo....ini superbike manyak pandai oooo.....

    BalasPadam