Jumaat, 4 Mei 2012

ganasnya polis.. huhu.. teruk tul..

siap boleh shake hand lagi.. ganas.. aduhai.. puak puak pembangkang ni nak fitnah pun.. biarlah berasas.. tapi yang aku tau yang suka membenci polis tentera adalah komunis.. so rasanya memang komunis dah meracuni.. fkiran sebahagian anak muda.. tapi tulah orang yang alim ulama dalam pas boleh kena kencing baik punya dengan ideologi sesat puak komunih ni... ceh.. memalukan..

3 ulasan:

  1. paper cina lahanat tak akan siarkan foto nih..
    tak ade nilai berita untuk naik kan kemarahan rakyat kepada kerajaan.'

    gen2felda

    BalasPadam
  2. Kalau tarakkkk tipu itu bukan Olang Cina maaa

    BalasPadam