Jumaat, 18 Mei 2012

gila ahh.. ratusan ribu rakyat selangor meraikan MB selangor yang gagap itu.. wahhh...

lokasi di putra perdana, puchong.. lalala...

daku tidak mampu nak berkata apa lagi... terlalu ramai yang datang... anda lihat sendiri.. dengan ramainya menyambut.. mb khalid gagap.. terer kan..pakatan.. dasat beb... hehe.. erm.. nyatanya ramai yang aku maksudkan adalah kerusi.. kekeke.. . akan ada yang beritahu.. majlis belum start la.. orang belum penuh lagi.. alah kalau majlis belum start pun..sekurang-kurangnya ramai.. ini ramainya mengalahkan fun fair je aku tengok... tandanya kerajaan pakatan sikit-sikit rakyat dah menolak... yelah.. beb.. tipu je kejenya.. mana nak popular.. kikiki next pilihanraya.. UNDI BN YE.. SAYANGI SELANGOR... AYUH..RUNTUHKAN KERAJAAN BONEKA DAP.. PEROSAK MELAYU ISLAM..

lagi gambar.. sumber.. klik

4 ulasan:

  1. WALAUWEYHHH SAMPAI X CUKUP TMPT DUDUK SEYHHH..PERGHHHH DASAT2 SAMBUTAN YG SI GAGAP DPT..LAUTAN MANUSIA PENUH SESAK SEYHHH..SAYUPPP JEK NMPK DR SINI KEHKEHKEHKEH

    BalasPadam
  2. keke.. alasan juak2 depa kata geng majlis lum start lagi dong kikiki

    BalasPadam
  3. mana pulak belum start...majlis dah habis dah tu... khalid gagap pun dah lama blah pas bagi beras 10 kilo sorang...hahahahhahahah...duit ada 2 billion...agak2 khalid gagap nak buat apa???

    BalasPadam
  4. tetentu khakhalid gagagap nnak beberucap. 10000 tttetamu tetetemasuk yang ttttak hahahadir..sosori khakhalid, kittta ssama gaggap.

    BalasPadam