Isnin, 28 Mei 2012

hampir 100,000 orang muda membanjiri konvensyen pakatam rakyat anjurkan!!!!!



wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!! giler haram ramai beb.. goyang bn macam ni... kehebatan pakatan teserlah di selangor... hehe.. harap anuar ibrahim boleh senyum sokmo ye..giler hebat sampai 100,000 orang muda  datang wei... abislah bn.. hehehe... lalalala

KLIK SINI

10 ulasan:

  1. 100,000 hanya pada nombor..

    BalasPadam
  2. ni nak kate pagi2 ye..tu tengok bayang2 matahari da tegak. Ape pon tak boleh la pade orang yang takley terima kenyataan

    BalasPadam
  3. ini kan ke membazir nama nye? Rasanya kalau begini lah sambutan rakyat pada pakatan Rakyat yg memerintah ini, kita boleh lah menilaikan .. hanya setakat ini saja pemerintahan Kerajaan PKR Selangor. Gelap lah masa depan PKR ini untuk menyambung sepenggal lagi.

    BalasPadam
  4. @/\@
    [ ]
    {~~}

    Alahai...orang orang BN...jangan lah dengki kat PKR!

    Siapa kata PKR tak mampu buat Demo serta Himpunan Aman?

    Ini adalah Himpunan yang Paling Aman serta Selamat!

    Tiada siapa yang tercedera pun macam Drag Race korang!

    Aman sunggoh...terlalu aman. Lagi Aman dari Pulau Aman dan Kampong Aman.

    Tahniah PKR kerana mengatur Himpunan Belia yang paling Aman!

    Mana tak Aman...tak dak orang datang pun!

    Ha ha ha hi hi hi hu hu hu...


    @¥@
    H
    +++++

    .

    BalasPadam
    Balasan
    1. ... Satu komen yang baik. Mula mula ingatkan anda seorang penyokong PKR atau yang seumpama dengannya. Tapi bila habis baca, nampaknya kita serupa. Syabas dan teruskan jihad anda ...

      Padam
  5. Bila dah takda org dtg bg sambutan. maka Anwar pun tiba2 cancell dtg konon ada urusan...sbb dia dpt info takda org nak dtg dan dgr fitnah dan maki serta sumpah seranah dan kelentong dia....dah tak berdosalah Anwar pada hari tersebut...buat dosa tempat lain la pulak..tukar tempat..kekekekkekee

    BalasPadam
  6. Belia2 dari golongan jin ramai yg hadir cuma kita jer tak nampak

    BalasPadam
  7. benar kehadiran mencapai lebih 200 juta org sebab perhimpunan mereka buat cara on-line keseluruh dunia..hahahhahahah

    BalasPadam
  8. aku pergi jugak event nie, ni waktu siang, majlis jamuan tue waktu malam, yg dtg tue pun semua kn ada kad, pic nie waktu siang mmg lah x der org...

    BalasPadam
  9. hahaha.. ada juga yang nak menafikan ini gambo ye.. lantak kan ko lah labu pkr kekeke

    BalasPadam