Selasa, 22 Mei 2012

LAGI DAN LAGI KELUAR UMNO... PENGSAN GUA WEI...

Adui.. makin tergaman gua macam ni.. lagi keluar umno wei... wah semakin gembira tahap cipan gunung la para pentotok dengan berita ini... lokasi ini Taman Sri Cheeding, Kuala Langat... so pentotok pas dan pkr anda patut bergembira sebab mereka mereka ini dah menyampah dah... menyampah dengan siapa tak tau.. hehe... 

dah lah malas aku nak sembang panjang lagi... harap pentotok dan pencacai lalt hijau dan penjilat mata satu gembira tak terkira dengan pengkhabaran ini ye.. 

silalah ke klik untuk mengatahui kebenarannya...

 ???????? kenapa main salam-salam ni... 
 ai kenapa pulak main potong-potong kad pulak ni... ades...??????
ai kenapa pulak ada bendera BN pulak.. kenapa pulak ni hehehe

ps: kepada semua yang keluar beramai-ramai ni adalah amk pkr... mereka join umno.. hehe.. mesti juak-juak kata, ahhh ini semua di bayar... ini semua lakonan.. ahh ini semua taktik umno... ahh ini salah umno... keh keh.. jahanam dah parti-parti sampah ni.. baguslah.. lenyapkan cepat-cepat parti pkr ni.. pui dengar kata cabang pkr di kuala langat dah hancus... sayonara... 

6 ulasan:

  1. KEHKEHKEH SYABAS BETEYY..AKAN ADE LAGI YG CADANG NAK BLAH DR GAGASAN TAKDE PEKDAH TUH BROO

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah. Syukur kepada ALlah yang telah membuka MATA dan HATI sahabat2 kita ini. Semoga ramai lagi yang akan turut jejak langkah mereka 'pulang ke pangkal jalan' demi perpaduan ummah. Faham maksud saya...
    Melayu Muafakat Islam Berkat.

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. terima kasih Keris 7 Lok dan Headbomb.

      Padam
  4. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    BalasPadam
  5. Seramai 22 orang dari PKR telah kembali ke UMNO...dikendalikan seorang ustaz pro UMNO..bersama rakan2 ajk pemudanya berjaya usaha tarik minat anak muda perjuangan umno...dimaklumkan jua kini 59 orang telah didaftarkan jadi ahli UMNO..tahniah..kini berhasrat pusing untuk kefahaman mengenai UMNO ke kampung tercinta Seri Cheeding bersama jenteranya...tahniah...sila ke blog kami...warkahpenafikir.blogspot. banyak maklumat perkara ini disini.

    BalasPadam