Ahad, 20 Mei 2012

MEREKA MEMFITNAH ROSMAH LAGI.. YA ALLAH...

ps: aku rasa orang-orang pakatan ni dah sakit otak.. sebab dah tak da idea laindah dak memfitnah orang.. tak habis rosmah mansur yang kena.. apalah mentaliti mereka ni ek? dah tak fikir dah dosa kering yang mereka dok tanggung... modal dah tak de.. so apa mereka nak buat lagi.. aibkan orang lah.. dah memang cara begitu paling hebat pun... so anda nilaikan mereka ini.. pui..

11 ulasan:

  1. Bergerabak lagi FREE Pahala buat Rosmah...baguslah biarkan mereka terus tabur fitnah.

    BalasPadam
  2. cepatlaa PRU13...aku dah tak sabar nak memangkah nieee...

    BalasPadam
  3. itulah dia mentaliti parti yang sangat Islam di malaysia......syarat nak masuk syurga mulut dan otak mesti berbau busuk....

    BalasPadam
  4. FUCKATAN DAH SAKIT JIWER LER BROO..KEHKEHKEHKEH

    BalasPadam
  5. Keh3x...umporno umpama najis babi bersalut coklat bile mencacai rosmah..seram

    BalasPadam
  6. Tanpa Nama20 Mei 2012 1:21 PTG...btul kot...kalo menjilat lubang jubor aljuburi lak umpama ape...perjuangan suci untuk ke syurga? jgn lupe jilat lubang jubor aljuburi sampai bersih yea...

    BalasPadam
  7. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    BalasPadam
  8. Tu yg DAP sosialis suke sangat...

    BalasPadam
  9. Waaa macam mama rock je , tentu ngah tunggu papa rock [ samad said ] meeting pasal bershit 4.0

    BalasPadam