Jumaat, 11 Mei 2012

SEBELUM TIDO... ADA GAMBAR BAIK PUNYA... JENG JENG...!!!!

ERK BUKAN YANG NI DA... SILA LAH KE BAWAH DAN LIHAT SENDIRI...
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
sian mat shabun.. ngantuk.. ye hehe.. kroih kroih... yum yum.. mah... bau mah.. erk.. kroih kroih... hehe.. jangan mara aaa... selamat tido da...

5 ulasan:

  1. Dah macam rupe Fei Mau semasa tido...

    Kah kah kah kah kah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aku lebih suka kalau dia tido sampai bila-bila pun. Sebab kalau dia jaga, siap, mulut longkangnya asyik nak menyebut "BAU BURIT" tu je...

      Padam
  2. kelakau giler..

    BalasPadam
  3. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    BalasPadam