Khamis, 24 Mei 2012

WOI HAIRIE OTHMAN... ADA SEMUA SURUH KAU PAKSA SOKONG UMNO KE BANGKAI!!!

ramai artis kat malaysia ni kena paksa ke sokong umno hairie... taula lu dah tak popler.. tapi kalau ayat lu macam nak syko orang dan menaji umno kejadahnya pulak... memang betul apa selebriti yang dah join pas sekarang dok canang kutuk bagai kerajaan setelah tak laku.. so bila tak laku dan tak dapat job... stess.. bila stress kerajaan la jadi mangsa.. umno juga mereka taji... mulalah dok kata punca umnolah saya job dah kurang.. hehe.. ape ke bebalisme nya pemikiran... tak suruh lu sokong macam lembu pun dengan umno.. lantak lu lah nak sokong pas ke pkr ke... nyatanya orang artis macam lu ni dah tak laku.. kecewa... dah dah kalau masuk pas betul-betul nak berdakwah tak mengapa.. ni caci lagi banyak dari berdakwah... pui...

ps: kemain suka pas.. hehe.. kemain puji membukit si hairie ni bila keluarkan status macam tu.. hehe.. artis lain rilek je.. alah berapa kerat je pun... yang spisisnya bila dah tak popular nak masuk syurga pas... jadi macam ni la.. keh keh keh.. poyo oo je beb...

7 ulasan:

  1. x lama lagi pas akan digelar parti artis semalaysia x tercabar ke ustaz pas nanti,sama-sama nantikan ustaz menjadi artis atau artis menjadi ustaz.

    BalasPadam
  2. hairie kau mmg layak masuk PAS sbb kau dah tak femes...

    BalasPadam
  3. berlakon peluk bini org,anak dara org...halal ke nak bg makan anak bini..nak cerita lebih,ini namanya hero senjakala....

    BalasPadam
  4. artis buat tak apa tok guru boleh keluar fatwa

    BalasPadam
  5. Artis yg masuk PAS tu nsk tebus dosa la tu.... Nanti Pok Nik bagi tiket First Class masuk syurge! Pi mabuk la.....

    BalasPadam
  6. hairie ni kemain suka ngan politik jamban

    BalasPadam
  7. nak brtaubat tu bagus,kita memang dsuruh ALLAH brtaubatsebab kita ni semua brdosa kita x maksum,tapi pasai pa bila nak jadi baik kena kutuk UMNO,apa org UMNO kena mengena dgn hang nak jadi baik ,hang nak pangkah sapa pun hang punya pasai la ,awat nak kena kutuk org lain ,ni ka gaya org nak brtaubat. ni sebenaq nya gaya org yg dah x laku,dah x popular ,balik kuala nerang la motong getah mahai dah la ni,x payah jadi artis

    BalasPadam