Ahad, 17 Jun 2012

ERM... NO KOMEN DENGAN INI GAMBAR... KALAU BETUL.. LANGAU HIJAU... MESTI JADI JEBON UNTUK COVER UP.. !!! HAHA..

ps: kalau lah ni dari umno... maunya bergegar kepala hotak seko-seko langau hijau macamana nak caci dan maki hamun tahap baboon di sebabkan logo beer tu.. tapi bila terpalit kena batang idung sendiri... keh keh... oii ni edit... oii ni itu oii ini adalah fitnah.. ahhh... mereka buat boleh pulak.. tahap berhemah dalam melanyak spisis bangkai pakatan sekarang kena bagi keras sikit.. lembut-lembut...erm.. jahanam...

sumber gambar pedas... selangor darul ehsan today

2 ulasan:

  1. Politikus punya pasal PAS anggap semuanya HALAL tak HARAM. Semua PAS sapu BERSIHit.

    BalasPadam
  2. Tiger Beer ni Singapork punya. Dapat tajaan Tiger Beer pun sebat!

    Betul binatang langau hijau ni.

    Elok lah PAS istihar dia adalah satu ugama baru.

    BalasPadam