Selasa, 12 Jun 2012

PAKATUN KATA MEREKA LAGI CERDIK DARI BN... YE KE.. HEHE..

cakap pandai la.. tapi habuk.. nak bezakan bn.. sekurangnya bn buat .. janji dan buat... mereka? janji dan janji.. lepas tu senyap dan paling best salah kan orang.. haha.. mereka je betul.. kalau hebat sangat kat kelantan dah power giler okonomi dia.. ni baru ada tesco.. dah canang satu dunia.. ai minda oh minda.. punoh...

mai kita tengok apa yang mereka dok canang di fb sekarang... keh keh...


ps: erm kalau mereka nak promosi cara mereka ni.. tapi rasanya mereka tak sedar kebodohan parti pakatun ni.. keh keh... segala janji di selangor masa pru12 dulu sampai lani tak tunai-tunai.. so guano.. hehe.. pui...

tulah nak tanye.. kau hado.. hehe..

4 ulasan:

  1. Duit untuk anak Selangor yang mendapat tempat ke IPT RM1,000 sorang pun tak mampu nak bagi. Duit budak yang tadika pun baru bulan Julai nak mulakan, itupun ada syarat. Dulu berjanji itu ini takde pulak nak bagitau syarat. Dapat RM50 sebulan ke, atau RM 50 setahun sekali je??? Kroni-kroni macam Ronnie Liu mesti dapat jugak kan???

    BalasPadam
  2. KEHKEHKEH TU LER PUNAISIHAT PUNYE STUPID ECONOMIC PLANNING..TAKKAN NK BLANJE DUIT 500 DLM MASE SETAHUN..PENCACAI BINGAI JEK YG AKAN BLANJE CARA ANUWAR BROO HUHUHU

    BalasPadam
  3. musibat punya pkr...
    janji munafik!!

    BalasPadam
  4. ni semua idea anwar ni. mana pengikut pr especially yg melayu, boleh berfikir. sebab tu,keluar contoh macam tu. sampai jadi bodoh sebegitu.

    BalasPadam