Jumaat, 22 Jun 2012

TERBAIK!!! HALAL ADA HARAM ADA... NAK YANG MANA?? JAHANEM DAH FAHAMAN PAKATUN NI WEI... PUI...

kih kih.. tengoklah fahaman sama rata yang di jaja oleh pkr... halal ada yang tak halal pun ada.. nak yang mana satu kalu.. kih kih.. dah-dah kita pulak kena ikut kafir.. bukan mata tengok.. kalaulah anjuran ini umno yang anjur.. puak-puak langau hijau lah yang akan jadi hulk spender hijau memaki hamun malah mungkin inginkan siasatan dari pihak atasan berkenaan majlis yang menghina Islam secara amnya... tetapi kerana masternya anuar ibrahim.. ko ingat nik ajiz, hadi awang dan seangkatan pemimpin dayus pas yang lain berani nak sound ke wei... poodahhh.... mana dia ustaz hebat yang selalu dok kutuk bn sekular lah.. ni dah terbukti tak betul.. apa kata kasi nasihat sikit.. tak pun kasi bedal sikit... ni asik-asik nampak salah bn je ye... ustaz internet tu... bukan ape.. masalahnya dia double standard.. la.. tu yang kome tak gemor tu.. cis...

SAKSIKANLAH KEHEBATAN AJARAN PLURASIME PKR... POWER KAN....
ps: sepatutnya minoriti kenalah hormat sebab yang datang pemimpin Islam.. ni tidak pemimpin Islam kena hulur kepala dekat minoriti sebab nak jaga hati...kerana putrajaya.. ceh.. benggong..

4 ulasan:

  1. maybe anwar ni amik pakej yg rm500 punya kot...

    lobang belakang pun dia sidai ni kan pula setakat babi dan arak...

    apalah sangat nak diorang herankan...

    lagi pun pas kan bersama mereka...

    pejuang hamas...

    BalasPadam
  2. Restoran milik cina ke tu ?

    BalasPadam
  3. periuk belanga, pingggan mangkuk samak tak. kedai makan cina tu. depa mana tau samak tu apa

    BalasPadam
  4. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    BalasPadam