Khamis, 12 Julai 2012

BOLEH TAK GUA KATA PAS NI SIAL DAN SETAN???

sebab apa gua kata camtu.. mereka tau.. majoriti orang felda tak memihak dekat mereka.. dan mereka kena fikirkan macamana nak tarik orang datang dan ngangga dengan perhimpunan oren pada sabtu ni.. cilaka kan guna nama pemimpin umno untuk tarik orang ramai.. sial kan.. tu pasal gua memang akan caci maki  je pas ni.. sebab pundek sangat perangai nya dari peminpin sampai yang taksub tu... yang tak taksub ok lagi mereka boleh di ajak berkawan lagi.. ni yang totok ni..  gila sial..

ps: sesuka hati guna nama pemimpin umno.. cibai lu pas.. asal dah tak de keje ke nak buat.. dek kerana menyampah dah orang ramai dengan perangai jibraun korang.. pui..

11 ulasan:

  1. Lu sapa nak cakap mcm tu sial???? bodoh punye admin...umno tu kalau dh bodoh, bodoh lah jgk smpai bile2..ini admin lagi bodoh

    BalasPadam
  2. kena guna UMNO sebab pemimpin UMNO yg dicaci dimaki dihina tu ade pengaruh yg sgt besar. Tak macam hamPAS ni semuanya terkincit terkencing terberak atau at least terkentut bila kena sergah dgn bontot player atau si babi harmajadah DAP. serban besar tapi ketakutan kepada kafir harbi celaka laknat tu lagi besar.... senang kata PAS lebih takut kepada semua sial yg disebutkan di atas drp takut kepada ALLAH... memang org2 PAS patut dilaknat !!!

    BalasPadam
  3. Yang PAK LAH pun ada sekali tu apa hal beb? Apa kena mengena orang tua ni dengan penyenaraian Felda?

    BalasPadam
  4. Kan PAS tu pqrti sesat

    BalasPadam
  5. Tak sangka pulak admin ni tak de budi bahasa. malukan umno

    BalasPadam
  6. PAKLAH Dengan Tengku Razali tak tengok poster ni ke?? Saman je..
    atau dah sekongkol dengan PAS ke??

    BalasPadam
  7. PASial dan PASetan.

    Sedap jugak bunyinya macam Komersial dan ISetan.

    BalasPadam
  8. MANE LEH LU KATA CAMTU. YG SIAL DAN SETAN NI UMNO JE. SEBAB YG DUK DALAM TU CUMA ORG2 BODOH DAN PENYOKONG YG CELIK TAPI SOKONG JUGAK PUN SAMA2 BODOH! TERMASUK LA KO WAHAI ADMIN BODOH!

    BalasPadam
  9. Cai2 fuckatan lg bodo,bila peneroka2 melayu dpt imbuhan korang gi kacau,dap dan melayu yg penoh hasad dengki mana leh tgk melayu lain senang,haramjadah fuckatan sial

    BalasPadam
  10. Takleh ckp sial? Kita org UMNO kene jg tatatertib & ttrkata.. Biarla pas je ckp mcm tue, sedarla org pas.. Kita org melayu jgn duduk dibawah pelunjuk org cina, kita ni duduk di tanah melayu bkn di tanah besar cina.. Xkan pemimpin kita nak cina.. Aku dulu undi pangkah PKR dan PAS, tp bila dipikirkan masak2 mcm aku pentingkan diri sendiri.. Mgkn aku kerje dah gaji besar aku leh lawan kerajaan.. Tp kene igt kita susah ade lagi yang susah.. Kerajaanla yg menolong org susah ini dgn bantuan ptptn, br1m, felda.. Pakatan ada duit g bayar org suruh wat rusuhan.. Kesian kat peniaga2 kat kl tue sewa kedai dhla mahal, rugi lagi.. Igtla cina hati kominis, walau baik mcm mn pun die ttp pilih kulit, klau penyokong BN die sedar bahawa die datang menumpang di tanah melayu, klau die xnak balik semula kat Cina tue, br die tau kehidupan kat sana aman ke x..

    BalasPadam