Selasa, 14 Ogos 2012

BANG ANUAR IBRAHIM MESTI PANAS PASAL NI HAHA..

erm.. jeng jeng.. mereka kata kad ini fake.. dan kad jemputan perkahwinan gay yang pertama di malaysia.. memang kena bala lah sok kita ni.. baka-baka umat nabi luth kita biarkan mereka buat suka hati... ades.. yang menjadi persoalan.. adakah pasangan gay ini menjemput mr anuar ibrahim ke resepsi mereka... eeeee yewww.... belalai sama belalai di satukan.. dan  lorong najis mereka ketagihkan... ceh.. Allah ciptakan perempuan dengan seindah rupa.. tapi ada juga manusia yang gilakan lorong najis tu ye... napsu apa le gamaknya.. binatang pun tau mana jantan mana betina.. jarang kita dengar binatang jadi gay.. hehe.. manusia je advance sebab nak cuba benda baru... cis.. bhagal...

pss: jangan le wartawan tanya nanti adakah kad jemputan ini ada kaitan dengan mr anuar ibrahim oiii.. kena halau nanti.. tak pun kang di cop balaci umno.. haha..


4 ulasan:

  1. haha...bodo blogger umno..nak fitnah pun fail!

    siap sedialah kekalahan besar PRU 13 nanti...!!

    BalasPadam
  2. kekeke... panas dah balaci anwar wakakaka...

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  4. Anda yakin lagi dengan Pkr? Saya dah tutup buku.

    BalasPadam