Jumaat, 3 Ogos 2012

MASA NAK RELEASE LOGO NI TAK BERINGAT.. AI PAK MENTERI.. SEKARANG DAH JADI MAINAN LAWAK DAH.. HAHA

aku cuma malas nak cakap apa.. tapi jadi lawak la pulak bila idea logo ini di buat berkenaan raya.. hahaha..

janji diketupati.. haha.. tak pun janji dilomangi, tak pun janji direndagi.. haha.. lain kali pak menteri sila jangan syok sendiri ye.. memalukan beb.. sok dah tiada makna kalau buat sesuatu perkara ikut kepala hotak main sedap je... kesian pm najib dia dah buat yang terbaik untuk menarik kembali sokongan rakyat... tetapi kerana spisis pak menteri yang expired ni lah yang akan jadi masalah untuk bn... ubah la ye.. sebelum kita di ubah.. masak.. kena jual orang melayu sok..!!!!

ps: pepun lawak pulak ayat janji diketupati ni ek hahaha.. siut...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan