Isnin, 6 Ogos 2012

MEME PENINGLA WEH.. HANYA CIPUT JE DATANG MENYAMBUT MB NEGERI SEMBILAN.. MASAK...

adakah ini petandanya... adakah ini memang realiti di rembau.. adakah ini kenyataan yang harus di terima oleh warga bn di sana.. ish ish.. kamon.. pakatun gerenti gelak besar.. dan mereka akan jadi hilang akal dengan keadaaan begini... erk.. aku bercerita berkanaan hal yang benar... huk huk..

korang tengok je lah kat bawah... huk huk.. pening gua wei... huk huk.. wahh suka nampak pakatun.. keadaan ini mengembirakan pakatun?????
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/

 anuar kata owwww yes... mat sabu kata.. uk uk uk... kau diam hahaha..


lautan manusia mengerumuni menteri besar negeri sembilan di satu majlis di Rembau.. amacam pakatun? adakah gambar ini fake atau edit.. hehehe...

lagi sumber bergambar.. klik sini

2 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  2. ulasan kt atas buat menyemak blog ni jer...ape pon bravo to MB Negeri Sembilan!

    BalasPadam