Isnin, 13 Ogos 2012

OIII PEMIMPIN PAS YANG HEBAT... ADAKAH KORANG RILEK JE HAL INI..

asik-asik umno.. sana sini umno itu je korang punya cara kan wahai pas.. asik-asik isu boddo yang teserlah kobodohan kau wahai pak pentabsub pas.. ini aku nak tanya adakah tidak langsung terdetik dalam sanubari korang yang hebat tu berkenaan hal ini...??? senyap dan buta dan tuli serta pekak... so cabarlah diri anda wahai pemimpin pas.. isu berat ini...

dalam diri anda semua.. tidak terdetikkah anda bila sentimen ini dimainkan oleh rekrut-rekrut kristian yang payungnya di bawah dap...???

Di bawah pula ialah screenshot di mana laman sesawang tersebut menyeru “Rise up its (sic) time to take Subang for Jesus!!!”

Bayangkan sekiranya seruan itu berbunyi: “Rise up it’s time to take Shah Alam for Jesus!!!” Adakah kaum Muslim akan merasa tercabar?

BACA SETERUSNYA GWM
ps; kali ini tidak kira anda penyokong pas, atau umno.. aku ni nakkan pemimpin pas dan umno fikirkan.. dan soalan aku adakah pas di bawah pakatan akan kata ini mainan politik umno??? buang ego jadi singa lapar lah pas... pui

3 ulasan:

  1. PAS tak guna sesen pun...dia tetap akan akta bukan urusan dia dan UMNO saja nak besarkan isu dia......

    BalasPadam
  2. Klo dh tau mhal npe bli jgak kt sne??
    Sbb bulan2 rndh n x ikat bank kn
    So klo nk murah smue bkak la kdai persbot sndri
    Ni xde kne mngena dgn politik
    This is business
    Dye wt mcm tu sbb xde syarikat len yg mampu wt mcm tu dlu
    Dye yg dominate market(org2 kurg brkemampuan) dlu tu
    Dlu org x mmpu nk byar cash n kdai len pn xde yg brani nk bg ansuran
    So kt situ courts target market

    BalasPadam
  3. anti courts MAUT & AEON17 Mac 2014 6:41 PTG

    Betul 1000 kali betul aku dah tukarkan nama dia jadi courts MAUT.... tahun 2000 salesman Munian bt 21 Kulaijaya. Sekarang AEON pon sama perhatikan betul betul kita boikot ramai ramai......

    BalasPadam